Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendealmere.nl


  Helderzienden uit Almere geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendealmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Heb je vandaag voor het eerst mogen spreken. Onder 1 woord geweldig. Het vrouwtje uit Rotterdam. De Beer.

Groetjes A.




Ervaring van A met helderziende Devi   Ervaring van A met helderziende Devi   Ervaring van A geplaatst op 25 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lola wou je vertellen dat het is uitgekomen wat je zei mn ex belde gisteren op dat hij niet meer weet wat hij wilt z,n liefde is zo sterk dat hij van slag is net zoals je zei dus heb gezegd eerst je problemen oplossen zo blij dat ik jou heb gesproken.




Ervaring van Jj met helderziende Lola   Ervaring van Jj met helderziende Lola   Ervaring van Jj geplaatst op 25 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MathildaNili
  Ervaring met helderziende MathildaNili
  Wauw Mathilda jij kan zo goed invoelen. Bovendien ben je heerlijk oprecht en een dame met een gouden hart. Bedankt voor je adviezen.




Ervaring van B met helderziende MathildaNili   Ervaring van B met helderziende MathildaNili   Ervaring van B geplaatst op 25 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Sherlock, fantastisch. Ik stond versteld van jouw inzichten, alles voelde je zo ontzettend goed aan. Werk, relaties, familie, alles zonder 1 woord te zeggen, ik ken niemand die dit zo goed kan als jij. De winnaar van het 6e zintuig and beyond is gevonden.




Ervaring van Lie met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Lie met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Lie geplaatst op 25 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nour
  Ervaring met helderziende Nour
  Hij wist mij heel veel zaken te vertellen over het karakter en welbepaalde eigenschappen. Hij sloeg de nagel op de kop. Ik kon me erg goed vinden in hetgeen hij zei. Een aangename en rustige persoon die alles goed verduidelijkt.Hij gaf ook veel informatie. Fijn gesprek.




Ervaring van Ruby red met helderziende Nour   Ervaring van Ruby red met helderziende Nour   Ervaring van Ruby red geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Kippenvel krijg ik van je, zo eerlijk en oprecht, mijn dank lieve Amber.




Ervaring van S met helderziende Amber   Ervaring van S met helderziende Amber   Ervaring van S geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  u zag onderlinge strijd wat ik totaal niet kon plaatsen. en jawel u zat er weer boven op. ik ga men best doen te vertrouwen dat het oplost. .




Ervaring van bijdehandje met helderziende Yoshua   Ervaring van bijdehandje met helderziende Yoshua   Ervaring van bijdehandje geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Roma-Tari
  Ervaring met helderziende Roma-Tari
  Lieve Roma, bedankt voor het gesprek en goede raad. Voorspelling is ook uitgekomen.
U bent heel duidelijk
Nogmaals bedankt.




Ervaring van L met helderziende Roma-Tari   Ervaring van L met helderziende Roma-Tari   Ervaring van L geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Merel
  Ervaring met helderziende Merel
  Lieve Merel,
je hebt me vandaag zo blij gemaakt met je reading. Dank je wel. Zoals jij zei geduld en laat het komen zoals het komt, hij komt dichterbij, volhouden.
liefs, Belinda.




Ervaring van Belinda met helderziende Merel   Ervaring van Belinda met helderziende Merel   Ervaring van Belinda geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Nouuuu zeg. Je voorspelde dat ik onverwachts geld zou krijgen, ik had werkelijk geen idee van wie of wat, en wat denk je? Vandaag inderdaad heel erg onverwachts geld ontvangen.
.




Ervaring van Miranda met helderziende Karen   Ervaring van Miranda met helderziende Karen   Ervaring van Miranda geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Lieve Donna , ik heb hier geen woorden voor vier weken geleden contact met je gehad, ik zag mijn relatie echt niet meer goed komen, je gaf mij duidelijk aan dat er de eerste weken niets zou gebeuren maar op de vierde week contact ziet liggen en een ontmoeting, lieve Donna ik sta met mijn mond vol tanden het is uitgekomen. Ik had dit niet meer verwacht. Meer dan 5 sterren waard. Bedankt bedankt bedankt .




Ervaring van Octavia met helderziende Donna   Ervaring van Octavia met helderziende Donna   Ervaring van Octavia geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Remon
  Ervaring met helderziende Remon
  Remon, bedankt. Ik ben zeer onder de indruk van wat je vertelt en hoe je dingen uitlegt.
Bootjes, zaadjes en stuiterballen. Dankzij jou kan ik met een gerust hart nog een week wachten tot het gestuiter klaar is.




Ervaring van Nienke met helderziende Remon   Ervaring van Nienke met helderziende Remon   Ervaring van Nienke geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nelleke
Je hebt mij zojuist echt waardevolle inzichten gegeven. Ik zal zeker jouw advies opvolgen. Hoe het afloopt laat ik je snel weten. Tot nu zijn al jouw voorspellingen uitgekomen.
Dankjewel dat je op mijn pad bent gekomen.
Xx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van Anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Dear Nellekke, unfortunately our conversation was cut again due to a technical issue I am really sorry about that. I will call you soon because you are amazing, what you can see in detail with a lot of accuracy is beyond imagination, definitely you are the best of the best. Maria your Italian customer.




Ervaring van Maria met helderziende Nellekke   Ervaring van Maria met helderziende Nellekke   Ervaring van Maria geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Negilia
  Ervaring met helderziende Negilia
  Ze voelt het heel goed aan, ik hou je op de hoogte. Liefs Brandy.




Ervaring van Brenda met helderziende Negilia   Ervaring van Brenda met helderziende Negilia   Ervaring van Brenda geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Wauw een lief duidelijk en snel invoelend medium.

Ik heb Bhartie net voor het eerst gesproken. Kan enorm sterk invoelen.

Dank u wel.

Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Bhartie   Ervaring van Karin met helderziende Bhartie   Ervaring van Karin geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bo
  Ervaring met helderziende Bo
  Bo is een kei . Weet waar ze het over heeft. Verleden en heden hebt je goed aangevoeld. Had je niet kunnen weten. Ook voor de toekomst zeg je telkens hetzelfde. Tot nu toe klopte het en nu afwachten of dit ook zo weer is. Ik laat t je weten. Dank je. Amina.




Ervaring van Amina met helderziende Bo   Ervaring van Amina met helderziende Bo   Ervaring van Amina geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marja
  Ervaring met helderziende Marja
  Zeer aangename dame. Uniek in haar mediumschap. Een aanrader.




Ervaring van Nella met helderziende Marja   Ervaring van Nella met helderziende Marja   Ervaring van Nella geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Evs
  Ervaring met helderziende Evs
  Zo geweldig en herkenbaar,
Hoe je mijn dochters wist te omschrijven verwarmend.




Ervaring van Babs met helderziende Evs   Ervaring van Babs met helderziende Evs   Ervaring van Babs geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  Prachtige vrouw om mee te praten. Zo aangenaam en rustgevend . Als de voorspelling uitkomt laat ik zeker iets weten. Bedankt. Ze weet heel juiste dingen te vertellen. Van de maagd.




Ervaring van Sonia met helderziende Leandra   Ervaring van Sonia met helderziende Leandra   Ervaring van Sonia geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marja, wat ben je een lieverd, en begripvol.
Dankje wel voor het verhelderende reading.
Ik laat het weten.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met helderziende Marya   Ervaring van Daphne met helderziende Marya   Ervaring van Daphne geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Ha die Yoshua, nadat ik mijn naam had gezegd, wist je precies te benoemen over welke onderwerpen ik vragen wilde stellen. Wow, ik kreeg meteen kippenvel. Je kan goed invoelen op mensen en situaties, waardoor ik meer inzicht heb gekregen in mensen/zaken die mijn pad hebben gekruist en in mezelf. Heel fijn dat je hebt uitgelegd wat de les voor mij daarin is. Voorts nam je een kijkje voor me in de toekomst, zonder een tijd mee te geven (ik ben benieuwd). Dit alles met de nodige humor. Het is ongelofelijk wat jij allemaal wist te vertellen, het klopte als een bus. Ik ben onder de indruk. Je bent een vakman Yoshua.

Hartelijke groet,
Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Yoshua   Ervaring van Karin met helderziende Yoshua   Ervaring van Karin geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Je voorspelling is uitgekomen. Dank je wel Salina. Ik hoop je gauw weer te spreken. Dikke X.




Ervaring van anoniem met helderziende Salina   Ervaring van anoniem met helderziende Salina   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Een van de beste mediums die ik ken.

Dankjewel Louisa dat je mij goed geadviseerd hebt bij de verkoop van mijn huis. Ik heb er uiteindelijk precies voor gekregen wat ik voor ogen had.

Als ik een eerder bod had geaccepteerd had ik nu een stuk minder ontvangen.

Stukje eigen inzicht met bevestiging van een goed medium.

Bovendien heeft Louisa vorig jaar al gezien waar de verhuiswagen heenrijdt. Dat doet niemand haar na. Chapeau Louisa.

Ik ken Louisa al heel lang en kan haar van harte aanbevelen. Vele van mijn vriendinnen maken gebruik van haar gave om te zien.




Ervaring van Trudy met helderziende Louisa   Ervaring van Trudy met helderziende Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Dankjewel Beau dat je mij goed geadviseerd hebt bij de verkoop van mijn huis. Ik heb er uiteindelijk precies voor gekregen wat ik voor ogen had.

Als ik een eerder bod had geaccepteerd had ik nu een stuk minder ontvangen.

Stukje eigen inzicht met bevestiging van een goed medium.




Ervaring van Trudy met helderziende Beau   Ervaring van Trudy met helderziende Beau   Ervaring van Trudy geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Julia
  Ervaring met helderziende Julia
  Wowwww Juliaaaa krijg je niet te pakken maar je hebt weer gelijk gehad ik heb de baan. En inderdaad ze gaan me de kans geven om mij te ontwikkelen, je zag een kans en kreeg als feedback dat ze mijn persoonlijkheid aantrokken ondanks geen ervaring.wowwwwww .. Ik kan niet meer zonder je hoop je snel te spreken. Xxxx.




Ervaring van R met helderziende Julia   Ervaring van R met helderziende Julia   Ervaring van R geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maakali
  Ervaring met helderziende Maakali
  Weer een goed gesprek gehad met haar over wat mij bezig hield. Gaf mij inzichten in mijn denkvermogen en gevoel hierbij.




Ervaring van Ellen met helderziende Maakali   Ervaring van Ellen met helderziende Maakali   Ervaring van Ellen geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Julia
  Ervaring met helderziende Julia
  Lieve Julia,
Ik heb gisteren gesproken over mijn werk. Jij zei letterlijk het zal mij niet verbazen als je morgen een bericht gaat krijgen dat je aangenomen bent. Niet te geloven maar krijg vanmiddag een telefoontje dat ik mag beginnen. Wat heb jij een mooie gave, overal heb je een antwoord op. Nogmaals dank je wel spreek je snel. Dikke kus Linda.




Ervaring van Linda met helderziende Julia   Ervaring van Linda met helderziende Julia   Ervaring van Linda geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sara
  Ervaring met helderziende Sara
  Hi Sara, je had het goed gezien, mijn kat is vrij snel weer in goede gezondheid terug gevonden. Bedankt voor het wegnemen van de onzekerheid. We zijn blij. Liefs M.




Ervaring van M. met helderziende Sara   Ervaring van M. met helderziende Sara   Ervaring van M. geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Hi Joke, je had het goed gezien, mijn kat is vrij snel weer in goede gezondheid terug gevonden. Bedankt voor het wegnemen van de onzekerheid. We zijn blij. Liefs M.




Ervaring van M met helderziende Joke   Ervaring van M met helderziende Joke   Ervaring van M geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Negilia
  Ervaring met helderziende Negilia
  Een leuke en lieve en geduldige dame. Ze is heel eerlijk en legt je alles uit. Het was een bijzondere ervaring en ze zat er helemaal op met haar uitleg. Speciaal leuk en zeker de moeite.




Ervaring van Ruby red met helderziende Negilia   Ervaring van Ruby red met helderziende Negilia   Ervaring van Ruby red geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Goedenmiddag Lola je had inderdaad gelijk we zijn weer bij elkaar. En alles is weer goed tussen ons heel erg bedankt je heb me erg geholpen. Vriendelijke groetjes Stella.




Ervaring van Stella met helderziende Lola   Ervaring van Stella met helderziende Lola   Ervaring van Stella geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lola je zei dat mn ex in het weekend wou kom en ja hoor zaterdag wou hij langskomen je zei ook dat ik de boot wou af houden dat heb ik ook gedaan eerst dingen regelen en dan bezoek heb ik gezegd xxx.




Ervaring van Liefje met helderziende Lola   Ervaring van Liefje met helderziende Lola   Ervaring van Liefje geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Laatste dagen vaak met jou gesproken over mijn relatie waarin jij het positief ziet liggen en ik het totaal niet zo voelde. Dus ik ben blij dat het zo in het vooruitzicht ligt. Dit weekend zou voor hem een verandering moeten zijn omdat hij nu mijn andere kant heeft gezien. Ik zal rekening houden met de drukte van zijn werk maar probeer erop te vertrouwen dat hij gaat doen wat hij heeft beloofd. Ik hoop dat het idd over 2 a 3 weken heel anders is dan nu. Je weet dat je vandaag een glimlach op m,n gezicht heb gekregen. Liefs.




Ervaring van E met helderziende Nellekke   Ervaring van E met helderziende Nellekke   Ervaring van E geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Hallo Gazali, ik heb je net gebeld betreft enkele maanden terug, er ging contact komen, is ind gebeurt, nu nog de rest van de voorspelling alvast bedankt.




Ervaring van Martine met helderziende Gazali   Ervaring van Martine met helderziende Gazali   Ervaring van Martine geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendealmere.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendealmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendealmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendealmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden