Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendealmere.nl


  Helderzienden uit Almere geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Violette
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendealmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Dankjewel voor de reading en voor de krachtige affirmatie.




Ervaring van Anoniem met helderziende Violette   Ervaring van Anoniem met helderziende Violette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Ik heb net Violette aan de telefoon gehad wat een ontzettend lieve, leuke en zachte vrouw. De dingen die ze zei klopte allemaal zonder dat ik wat hoefde te vertellen. Ik krijg altijd een goed gevoel als ik met haar gesproken heb. Hele fijn stem en energie. 1 van mijn favorieten, een topper. Liefs.




Ervaring van Ratna met helderziende Violette   Ervaring van Ratna met helderziende Violette   Ervaring van Ratna geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Violette is eerlijk en duidelijk en toch liefdevol in haar advies. Dankjewel ik bel nog terug.




Ervaring van Suzanne met helderziende Violette   Ervaring van Suzanne met helderziende Violette   Ervaring van Suzanne geplaatst op 1 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Super lieve dame die de dingen aanvoelt zoals ze zijn. Was aangenaam verrast.




Ervaring van Xx met helderziende Violette   Ervaring van Xx met helderziende Violette   Ervaring van Xx geplaatst op 3 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Heel goed consult, duidelijke inzichten en voelt goed aan waar het probleem zit. Zal zeker nog eens terugbellen.




Ervaring van Anoniem met helderziende Violette   Ervaring van Anoniem met helderziende Violette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Dank voor het fijne gesprek. Laat het verleden los en kijk naar de toekomst. Nogmaals dank, Liefs.




Ervaring van Juanita met helderziende Violette   Ervaring van Juanita met helderziende Violette   Ervaring van Juanita geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Violette bedankt ben erg blij met uw consult. U kan goed invoelen een aanrader.




Ervaring van Anoniem met helderziende Violette   Ervaring van Anoniem met helderziende Violette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Ja idd inderdaad zeer goed. Invoelvermogen en goed helderziende. X Anouck.




Ervaring van Anouck met helderziende Violette   Ervaring van Anouck met helderziende Violette   Ervaring van Anouck geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Ze had veel dingen juist zonder dat ik iets moest zeggen. Was een fijn gesprek.




Ervaring van H met helderziende Violette   Ervaring van H met helderziende Violette   Ervaring van H geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Jij zat er weer boenk op wat mijn ex betreft. Jij bent heel goed. Xxx Anouck.




Ervaring van Anouck met helderziende Violette   Ervaring van Anouck met helderziende Violette   Ervaring van Anouck geplaatst op 9 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Net een uitgebreide, leuke en positieve gesprek gehad met Violette. Een lieve dame die mijn algemene voorspelling meteen goed had zonder dat ik haar iets erover vertelde. Dankje Violette, ik zal je zeker nog eens terugbellen. Liefs Ratna.




Ervaring van Violette met helderziende Violette   Ervaring van Violette met helderziende Violette   Ervaring van Violette geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Net een uitgebreide, leuke en positieve gesprek gehad met Violette. Een lieve dame die mijn algemene voorspelling meteen goed had zonder dat ik haar iets erover vertelde. Dankje Violette, ik zal je zeker nog eens terugbellen. Liefs R.




Ervaring van R. met helderziende Violette   Ervaring van R. met helderziende Violette   Ervaring van R. geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Lieve rustgevende dame die de nagel op de kop slaat. Reeds voorspelling uitgekomen. Nu wachten op de volgende voorspelling en het geluk kan niet meer stuk. Dank je wel Violette voor de goede raad. Je hoort nog van me. Groetjes conny.




Ervaring van Conny met helderziende Violette   Ervaring van Conny met helderziende Violette   Ervaring van Conny geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Violet heeft mij de ingesproken. En dat heel spontaan. Ook nog eens 1u snachts.
Bedankt violet.




Ervaring van shantie met helderziende Violette   Ervaring van shantie met helderziende Violette   Ervaring van shantie geplaatst op 4 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  U bent goed .bedankt voor uw consult.




Ervaring van anoniem met helderziende Violette   Ervaring van anoniem met helderziende Violette   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Bedankt voor het positieve consult van dinsdag 1 mei jl Violette. Op woensdag 2 mei kreeg ik al een bericht van de persoon in kwestie en heb hem zelfs ook weer kort gezien na dat hij mij zelf op zocht. Veel vlotter dan verwacht ;-) warme groet L.




Ervaring van Anoniem met helderziende Violette   Ervaring van Anoniem met helderziende Violette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Wat een tof consult, verschillende zaken zat u er recht bovenop. Heb hier veel aangehad en ben nu toch wat geruster. Bedankt.

D.




Ervaring van Dennis met helderziende Violette   Ervaring van Dennis met helderziende Violette   Ervaring van Dennis geplaatst op 2 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Violette is een erg lieve dame met een goed luisterend oor. Ze voelt alles erg goed aan. Ze is super.




Ervaring van B met helderziende Violette   Ervaring van B met helderziende Violette   Ervaring van B geplaatst op 30 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Violette is een hele lieve vrouw met een goed luisterend oor. Zij zegt en beschrijft alles erg goed. Krijgt goede dingen door. Ze is super.




Ervaring van B met helderziende Violette   Ervaring van B met helderziende Violette   Ervaring van B geplaatst op 30 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Lieve vrouw met een rustgevende stem, fijn om mee te praten. Goede inzichten. Als er een voorspelling is uitgekomen laat ik het weten.




Ervaring van Anoniem met helderziende Violette   Ervaring van Anoniem met helderziende Violette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Mooie Reading vanavond dankuwel.




Ervaring van Danielle met helderziende Violette   Ervaring van Danielle met helderziende Violette   Ervaring van Danielle geplaatst op 2 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Zeer lieve dame, alles klopte wat ze zag en zeker niet kon weten. chapeau. een aanrader.




Ervaring van Anja met helderziende Violette   Ervaring van Anja met helderziende Violette   Ervaring van Anja geplaatst op 6 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Super lief en duidelijk.
Dank je wel.




Ervaring van Inge met helderziende Violette   Ervaring van Inge met helderziende Violette   Ervaring van Inge geplaatst op 28 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Na een paar keer gebeld te hebben met Violette is heeft zij het steeds juist. Zij geeft een warm gevoel bij alle vragen en geeft je inzicht bij twijfel. Dank U.




Ervaring van A. met helderziende Violette   Ervaring van A. met helderziende Violette   Ervaring van A. geplaatst op 28 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Super bedankt voor het gesprek van vandaag. Je bent erg lief en krijg ook duidelijk antwoord op mijn vraag. Je zegt en beschrijft alles heel helder en duidelijk.

Dankjewel Violette,
.




Ervaring van Meisje met gave met helderziende Violette   Ervaring van Meisje met gave met helderziende Violette   Ervaring van Meisje met gave geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Een heel mooi consult. Violette is een heel lieve dame die heel goed kon beschrijven hoe je nu voelt en hoe je bent. Ze zegt zoals het is. Een echte aanrader.top.




Ervaring van westvlaming uit de kempen met helderziende Violette   Ervaring van westvlaming uit de kempen met helderziende Violette   Ervaring van westvlaming uit de kempen geplaatst op 12 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Hey violette je bent een topper . Bedankt chris x.




Ervaring van Chris met helderziende Violette   Ervaring van Chris met helderziende Violette   Ervaring van Chris geplaatst op 26 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  De BESTE en LIEFSTE dame die ik tot nu heb mogen spreken zonder twijfel. Deze dame gaf mij zojuist het rustige en zelfverzekerde gevoel waar ik al weken naar zocht. Ik voelde sterk aan ik bij haar moest zijn voor een Consult en zal haar zeker weer bellen als ik ooit onzeker in het leven sta, zonder twijfel. Voor een ieder die van zijn onzekerheid af wil komen is Mevrouw Violette de Beste Aanrader. Groet, CJP.




Ervaring van C. met helderziende Violette   Ervaring van C. met helderziende Violette   Ervaring van C. geplaatst op 17 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Het was een verhelderend gesprek .het heeft me geholpen om de juiste keuze te maken.




Ervaring van Kinza met helderziende Violette   Ervaring van Kinza met helderziende Violette   Ervaring van Kinza geplaatst op 15 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Top. je invoelen en uitleg klopt altijd .




Ervaring van Ha met helderziende Violette   Ervaring van Ha met helderziende Violette   Ervaring van Ha geplaatst op 11 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Dankjewel voor het gesprek vandaag.
Je zag de dingen goed. Het geeft me toch weer bevestiging van soms hetgeen ik al weet. Maar heb het dan toch nodig.

Dankjewel. x.




Ervaring van Karin met helderziende Violette   Ervaring van Karin met helderziende Violette   Ervaring van Karin geplaatst op 21 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Heel goed consult. Violette is bondig en duidelijk op een lieve rustige manier. Hoop dat voorspellingen uitkomen.




Ervaring van wendy met helderziende Violette   Ervaring van wendy met helderziende Violette   Ervaring van wendy geplaatst op 17 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Bel haar regelmatig, voorspellingen komen altijd uit. Fijne vrouw om mee te praten.




Ervaring van .. met helderziende Violette   Ervaring van .. met helderziende Violette   Ervaring van .. geplaatst op 15 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Een heel fijn gesprek, Violette neemt echt de tijd en is heel erg lief. Het was voor mij erg fijn om bepaalde bevestigingen te krijgen. Maar ook zaken die ik nog af moet sluiten.
Ik bel haar zeker nog eens.




Ervaring van C met helderziende Violette   Ervaring van C met helderziende Violette   Ervaring van C geplaatst op 15 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Violette stelde me gerust dat ik niet meer in gevaar was voor internetfraude waar ik inzat. Eveneens bevestigde de politie hetzelfde.




Ervaring van Karin met helderziende Violette   Ervaring van Karin met helderziende Violette   Ervaring van Karin geplaatst op 14 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendealmere.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendealmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendealmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendealmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden