Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendealmere.nl


  Helderzienden uit Almere geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Tess
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendealmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess is de beste. Ik kan heel erg met haar lachen, ze voelt heel veel dingen heel juist aan. nu weer eventjes wachten op de laatste voorspelling die ze heeft gedaan, ik houd er zeker vertrouwen in. Ik geloof in jou. Lieve mensen bel Tess op, ze is het zeker de moeite waard. Liefs, Ram.




Ervaring van Ram met helderziende Tess   Ervaring van Ram met helderziende Tess   Ervaring van Ram geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Wat is dit een heldere tante zeg. Zo nu en dan bel ik haar even voor een snelle update als ik weer eens ergens tegenaan loop, en binnen no-time lepelt ze alles op van wat er speelt bij jou en degene(n) waar je mee te maken hebt op dat moment. Ook zit ze regelmatig goed in de richting kwa tijdsindicatie terwijl dit heel lastig is te voorspellen, en daar komt bij dat ze je precies kan vertellen wat je te wachten staat de komende maanden, zo verhelderend. Tess is echt een aanrader.




Ervaring van Jettie met helderziende Tess   Ervaring van Jettie met helderziende Tess   Ervaring van Jettie geplaatst op 5 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess is een heel fijn medium. Alles komt uiteindelijk uit, weer zal ik geduld moeten hebben, en mijn eigen lessen hieruit moeten trekken. Het komt goed, hoe moeizaam het soms verloopt. ik blijf erin geloven. Veel liefs, Runner.




Ervaring van De Runner met helderziende Tess   Ervaring van De Runner met helderziende Tess   Ervaring van De Runner geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Super fijn om je gesproken te hebben schat. Je bent echt een kanjer. Ga zo door he lieverd. Dikke knuffel van mij. Xxx San.




Ervaring van San met helderziende Tess   Ervaring van San met helderziende Tess   Ervaring van San geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Hi Tess, nu 27 aug 2019. Ik had je 4 maanden geleden voor het eerst gesproken. Je zei over de persoon hij gaat verhuizen binnen 4 maanden. Omdat je al zo positief was over alles wat je vertelde kon ik het eerlijk gezegd allemaal niet geloven en dacht, zal allemaal wel, maar nu twee weken geleden kreeg ik van die persoon te horen dat hij zijn eigen appartement had gekocht en binnenkort gaat verhuizen. Nu hoop ik dat de rest ook allemaal zal uitkomen. En als dat gebeurt dan laat ik hier weer een berichtje achter.
Mvg.




Ervaring van Ayse met helderziende Tess   Ervaring van Ayse met helderziende Tess   Ervaring van Ayse geplaatst op 27 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Ongelooflijk hoe to the point jij elk detail kan zien en aanhalen. Jouw readings zijn zo zuiver en helder.




Ervaring van Lydia met helderziende Tess   Ervaring van Lydia met helderziende Tess   Ervaring van Lydia geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Lieve Tess. Je was zeer duidelijk en zelf verzekerd. We houden contact. Liefs Anja.




Ervaring van Anja met helderziende Tess   Ervaring van Anja met helderziende Tess   Ervaring van Anja geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess 1 woord top. Zo veel mediums gesproken, maar zij heeft in alles verheldering gegeven, aanrader.




Ervaring van Sel met helderziende Tess   Ervaring van Sel met helderziende Tess   Ervaring van Sel geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess, super bedankt voor de reading. Ik kreeg de meest on the point reading ever. Duidelijk, helder, niet langdradig, dus snel, en veel info. Ze wist ook mijn situatie te schetsen met mijn ex terwijl we het over een nieuwe love intrest hadden en ik helemaal niet een vraag had gesteld over hem. En zo waren er meer momenten dat ze terugging naar mijn verleden terwijl wij het hadden over het heden in een 7 min gesprek. Dat ik zoiets had van WOW hoe weet ze dat. Zo van destijds zat je in zo'n situatie maar nu zal het zo en zo zijn. En hoe ik me op dat moment voelde. Tess is helemaal TOP. Zal haar zeker nog eens bellen.




Ervaring van Margaretha met helderziende Tess   Ervaring van Margaretha met helderziende Tess   Ervaring van Margaretha geplaatst op 30 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Lieve Tess, we hebben elkaar deze week meerdere keren gesproken en altijd sta je me vriendelijk te woord en geef je me tips en tools mee om verder te kunnen. Vandaag hoorde ik dat ik de baan heb gekregen, hier feliciteerde je me afgelopen weekend al mee, haha. Goed gezien. Dank.




Ervaring van D. met helderziende Tess   Ervaring van D. met helderziende Tess   Ervaring van D. geplaatst op 24 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Je had diverse zaken voorspeld en het klopte. Dank je wel in ieder geval voor je lieve bemoedigende woorden als ik uit mijn vertrouwen ben wat de liefde en situatie waarin ik zit betreft. Je weet wat en wie ik bedoel, hierin zal ik nog wat geduld moeten hebben en vertrouwen houden. Tot nu heb je altijd gelijk gehad. Ik hoop voor jou dat heel veel mensen jou mogen bellen, want je bent afgezien van een geweldig lieve dame ook nog eens heel erg goed in je paranormale gaves en daarmee je voorspellingen. Dikke kus en knuffel. XXX.




Ervaring van G met helderziende Tess   Ervaring van G met helderziende Tess   Ervaring van G geplaatst op 15 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Joehoe TessMania, oh mijn god. Compleet weg geblazen door de mooie voorspellingen. Ik spreek je nu al geruime tijd en veel dingen zijn uitgekomen. Super blij met jou op de lijn. Al je inzichten zijn altijd oprecht en eerlijk, dat maakt je een mooi persoon. Echt een aanrader.
Dank je wel voor alles lieve Tess. X Liefs P.




Ervaring van P met helderziende Tess   Ervaring van P met helderziende Tess   Ervaring van P geplaatst op 5 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Lieve Tess. Superbedankt dat je de liefdes hebt ontrafeld voor mij op zondagmiddag. Fijn om met je te praten. Spannend allemaal. Dank en liefs X.




Ervaring van Jac met helderziende Tess   Ervaring van Jac met helderziende Tess   Ervaring van Jac geplaatst op 28 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess je bent een Topper.

Alles wat je zegt komt uit. Je hebt veel geduld, en blijft constant hetzelfde zeggen. Je gevoel is altijd juist, op welk vlak dan ook.

Het is heel fijn om met je te praten. Thx voor alles.




Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Mevrouw tess, super dank voor je advies. Ik heb contact met haar gemaakt. En het was super diep en heel oprecht. Dank je wel voor je moeite en je tijd. Dit is enorm groots voor mij. Dank je wel voor alles. Groetjes gamergirl.




Ervaring van San met helderziende Tess   Ervaring van San met helderziende Tess   Ervaring van San geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Ze heeft me dingen voorspeld, deze zijn stuk voor stuk uitgekomen. Ik sta versteld. Ze kan perfect invoelen op de persoon waar je vragen over hebt ze is echt een aanrader .




Ervaring van Janneke met helderziende Tess   Ervaring van Janneke met helderziende Tess   Ervaring van Janneke geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Lieve Tess,
dankjewel voor je zeer uitgebreide antwoord op mijn emailconsult. Je hebt er echt de tijd voor genomen. Is tof.
Wat je zegt is herkenbaar. Dankjewel en een fijne avond xx.




Ervaring van Karin met helderziende Tess   Ervaring van Karin met helderziende Tess   Ervaring van Karin geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Dank Mevrouw Tess. Voor alles. Was een zeer positief gesprek. Kan ik weer even vooruit met de gamerboy haha. Dan weet je wel wie ik ben. Dikke knuffel san.




Ervaring van San. met helderziende Tess   Ervaring van San. met helderziende Tess   Ervaring van San. geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess is echt geweldig. ik belde haar vorig jaar oktober en ze voorspelde begin het nieuwe jaar een partner. terwijl ik het geloof er niet in had en tis toch uitgekomen. dankjewel .




Ervaring van Shiva met helderziende Tess   Ervaring van Shiva met helderziende Tess   Ervaring van Shiva geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Je had gelijk tess. We hadden elkaar rond 12u aan de lijn en je zei dat ze binnen 2 uur zou bellen. Is gebeurd en heb haar ook diezelfde nacht gezien.




Ervaring van K met helderziende Tess   Ervaring van K met helderziende Tess   Ervaring van K geplaatst op 22 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess je had gezegd donderdag wordt je oma en je had gelijk. vandaag ben ik idd oma geworden maar niet alleen dat ze zit zovaak goed. Ik zal je zeker bij iedereen aanraden duidelijk en helder super medium .




Ervaring van jolanda met helderziende Tess   Ervaring van jolanda met helderziende Tess   Ervaring van jolanda geplaatst op 21 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Ze is een vriendin voor mij geworden. Ze zegt gewoon waar het opstaat en blijft bij haar verhaal zelfs als je haar maanden terug hebt opgebeld.
Ze is echt gezegend met haar gave. Pff .




Ervaring van Nunu met helderziende Tess   Ervaring van Nunu met helderziende Tess   Ervaring van Nunu geplaatst op 17 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess, Hartelijk dank voor alle voorspellingen ivm die man van buitenland. Je weet wie ik ben:) Je bent zeer goed met jouw gave. Duizend sterren voor jou. S.




Ervaring van Sonia met helderziende Tess   Ervaring van Sonia met helderziende Tess   Ervaring van Sonia geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Topper. Bel je regelmatig over diverse dingen. Maar elke keer weer, doe je voorspellingen die kloppen. Sommige komen heel snel uit. De andere wat langzamer. Ook bepaalde uitspraken die een persoon of het werk maken komen uit. Het is daarbij altijd een feest om met je te bellen. Zodra er weer wat veranderd hoor je van me.

Liefs, je weet wel wie ;-).




Ervaring van M met helderziende Tess   Ervaring van M met helderziende Tess   Ervaring van M geplaatst op 7 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess blijft consistent hetzelfde zeggen. De beschrijving die ze gaf over een situatie en een persoon klopte helemaal. Zonder dat ik iets had gezegd. Ik weet niet of haar voorspelling zal uitkomen, maar omdat ze vorig jaar in september over de man praatte die ik toen nog niet had ontmoet (ondertussen wel), heb ik er precies vertrouwen in. Ik laat het weten als haar voorspelling bewaarheid wordt.




Ervaring van Sarah met helderziende Tess   Ervaring van Sarah met helderziende Tess   Ervaring van Sarah geplaatst op 3 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendealmere.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendealmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendealmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendealmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden