Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendealmere.nl


  Helderzienden uit Almere geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Sanne
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendealmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne, met jouw fijne stem en prettige vooruitzichten stemde je dit vroege vogeltje zeer tevreden. Dank je Zeer. Veel liefs X.




Ervaring van Roodborstje met helderziende Sanne   Ervaring van Roodborstje met helderziende Sanne   Ervaring van Roodborstje geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Dank je Sanne voor je zeer duidelijke mailconsult. Je weet mij weer op te beuren. Ik kijk uit naar de komende tijd.




Ervaring van Touria met helderziende Sanne   Ervaring van Touria met helderziende Sanne   Ervaring van Touria geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne.

Toppertje vooral het aantrekgedeelte, haha

A naughty boy, you know who,

Laat je volg week effe weten of je gebeden zijn gehoord ivm extra weekje vrij

A naughty girl who makes you laugh and who appreciate ur reading,and talking to you
Thank you xxx

R.




Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Dankjewel lieverd, voelde me na ons gesprek zo opgelucht, en heb heerlijk rustig geslapen, je lieve stem en duidelijke antwoorden, gaven me zoveel inzichten in deze fase van mijn leven, wauw heb dit nog nooit meegemaakt. Als je het even niet meer weet Sanne is klasse xxxx

Namaste Ayse.




Ervaring van Aysa met helderziende Sanne   Ervaring van Aysa met helderziende Sanne   Ervaring van Aysa geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Jeetje Sanne het is ongelofelijk, maar wat je zag is echt zo gebeurd was niet zo leuk maar dat had je al verteld, maar eerlijk is eerlijk het klopt wel, en ook het mooie is uitgekomen, ik ben geslaagd zo blij op naar de volgende stap. Je bent mijn steun en toeverlaat. Liefs Mar .




Ervaring van Mar met helderziende Sanne   Ervaring van Mar met helderziende Sanne   Ervaring van Mar geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Prachtige reading. Goeie adviezen en heel eerlijk en direct. Een echte aanrader. Dank u hartelijk.




Ervaring van Mar met helderziende Sanne   Ervaring van Mar met helderziende Sanne   Ervaring van Mar geplaatst op 30 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Echt een pracht van een medium ben je, ik ben super blij met je, schat van een vrouw en ook wat je vertelde is uitgekomen.
Als je het even niet meer weet, Sanne helpt je er wel door heen een klasse medium.

D. de power girl .




Ervaring van D met helderziende Sanne   Ervaring van D met helderziende Sanne   Ervaring van D geplaatst op 29 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Een paar weken geleden een tip gehad van je hoe te reageren, heb het gedaan en ja hoor het heeft gezorgd dat mijn relatie weer is als vanouds. Je heb helemaal gelijk gehad. Dankjewel lieve Sanne.




Ervaring van Jamila met helderziende Sanne   Ervaring van Jamila met helderziende Sanne   Ervaring van Jamila geplaatst op 27 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne kon je niet meer bedanken, ik was zo emotioneel pff, maar via deze weg 1000 maal dank, weet nu waarom ik me zo voel en wat ik er mee moet doen, geen 5 sterren waard maar ontelbaar, bel je snel weer. Love Jo




Ervaring van Jo met helderziende Sanne   Ervaring van Jo met helderziende Sanne   Ervaring van Jo geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Hoi Sanne je had helemaal gelijk, zonder info boven op het probleem en mij terug in m,n gevoel geholpen super topper 1e klas, .




Ervaring van Marley met helderziende Sanne   Ervaring van Marley met helderziende Sanne   Ervaring van Marley geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Dankjewel voor het mooie spontane warme en leuke gesprek, je zet me weer terug in m,n kracht had ik echt even nodig.
Dankjewel lieverd .




Ervaring van Sam met helderziende Sanne   Ervaring van Sam met helderziende Sanne   Ervaring van Sam geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne ik heb zo,n bijzonder gesprek met je gehad, ik was zo verdrietig, maar door jouw woorden en liefde en nuchtere antwoorden heb ik zoveel steun gehad dat ik ook door je humor me na lange tijd weer goed voelt, ik ben er nog niet dat zij je ook maar nu op de goeie weg, je hoor me snel weer, en je bent zeker een aanrader, voor mij ben je een kanjer. En blijf dit doen voor iedereen die het nodig heeft, het is zo,n liefdevolle vrouw.
Bedankt voor je geduld en begrip Johanna .




Ervaring van Johanna met helderziende Sanne   Ervaring van Johanna met helderziende Sanne   Ervaring van Johanna geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne je doet je tekort met je omschrijving, wat een krachtig medium zo zuiver en duidelijk ik heb dit nog niet vaak mee gemaakt, wat een mooie energie bezit je, en draag je ook over.

Een liefdevolle groet je collega N.




Ervaring van N met helderziende Sanne   Ervaring van N met helderziende Sanne   Ervaring van N geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Hoi lieverd even laten weten dat je gelijk heb, je zag het dichtbij ik was daar nogal sceptisch over, waarvoor ik nu sorry moet zeggen, ben helemaal blij het is gebeurd zoals je zij, een topper 1e klas ben je.

Happy happy xxx D
.




Ervaring van D met helderziende Sanne   Ervaring van D met helderziende Sanne   Ervaring van D geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Dank je Sanne voor het mooie en leuke gesprek, het was voor mij op het juiste moment, en kan hier ook heel veel mee,. Your Simply the Best ( dat zij je tegen mij , maar jij bent het voor mij) lieffffffs Amy.




Ervaring van Amy met helderziende Sanne   Ervaring van Amy met helderziende Sanne   Ervaring van Amy geplaatst op 10 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Wat een lieverd. Naast goed medium is zij ook ontzettend goed in het coachen van anderen. Liefs van de dame die net wat in de vriezer heeft gegooid, haha.




Ervaring van D. met helderziende Sanne   Ervaring van D. met helderziende Sanne   Ervaring van D. geplaatst op 6 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  In 1 woord wauw wat een inzicht, en zonder te vragen gelijk boven op de kern. Was helemaal verbaasd wat een mooi mens ben je Sanne en ook zo lief en nuchter. Blij dat ik bij toeval jou belde, ik ga doen wat je me vertelde en hou contact, dikke klapzoen van Gini.




Ervaring van Gini met helderziende Sanne   Ervaring van Gini met helderziende Sanne   Ervaring van Gini geplaatst op 4 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne, ben zo blij je weer gesproken te hebben, kon niet wachten om je te bedanken xxxx, je zij me laat los en je zal zien dat het naar je toekomt, en je heb helemaal gelijk gehad ook qua tijd kan alleen maar zeggen, wat een mooie gave en prachtig medium ben je.

Tot snel Merel




Ervaring van Merel met helderziende Sanne   Ervaring van Merel met helderziende Sanne   Ervaring van Merel geplaatst op 1 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne, wat een heerlijk mens ben je ik was zo down maar jij trok me terug in mijn energie, door met me te praten alleen al, was lang geleden dat ik me zo goed voelde, en ook de dingen noemde waarom ik me zo voelde, super ik vond het magisch. Dank dank dank Frans.




Ervaring van Frans met helderziende Sanne   Ervaring van Frans met helderziende Sanne   Ervaring van Frans geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Dank je Sanne voor vanmorgen. Je zei dat eea niet ver weg lag. En kon veel uit de kaarten halen, waaronder zijn onvolwassen zeg maar kinderachtige gedrag. Ik ben erg benieuwd en jou je op de hoogte. Fijne vakantie alvast.




Ervaring van S met helderziende Sanne   Ervaring van S met helderziende Sanne   Ervaring van S geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne, je bent een topvrouw. Bedankt voor alles 't bevestigen van m'n gevoel, superb. Ga je zeker weer een x bellen.

Xxx
R.




Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  topvrouw met een hart van goud. Zeker de moeite om eens te bellen.




Ervaring van Tim met helderziende Sanne   Ervaring van Tim met helderziende Sanne   Ervaring van Tim geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne, sprak je vorige week en je zag dat ik bericht zou krijgen heel snel, je advies was om het even los te laten,en het universum z,n werk laten doen, en je heb gelijk ik heb de baan, en het contact is terug tussen hem en mij zo blij mee wilde je bedanken voor je mooie inzichten, en de rust die je gaf. Liefs An en tot snel topppertje.




Ervaring van An met helderziende Sanne   Ervaring van An met helderziende Sanne   Ervaring van An geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Wauw wat een heerlijk nuchter mens ben je, en ook zoveel humor je kon vertellen wat me bezig hield, en je zei loslaten dat was maandag en ik heb m,n best gedaan en gisterenavond kwam het contact zoals je zij, super blij mee dankje voor je advies. xxx xxx Merel .




Ervaring van Merel met helderziende Sanne   Ervaring van Merel met helderziende Sanne   Ervaring van Merel geplaatst op 11 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne, u bent een fantastisch medium.
Zonder enige vraag ga jij in de reading en al wat je doorkrijgt klopt met de werkelijkheid. Ik heb daarom ook alle vertrouwen in jouw voorspelling.
vrijdagavond groeten.




Ervaring van anon. met helderziende Sanne   Ervaring van anon. met helderziende Sanne   Ervaring van anon. geplaatst op 7 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne wat ben ik blij dat je er ben voor me, jouw readings zijn zo eerlijk en oprecht, en er is al heel wat uitgekomen, sta er elke keer weer van te kijken, betekent veel voor me zo,n warm iemand als jij kisses en hugs Inge xxx.




Ervaring van Inge met helderziende Sanne   Ervaring van Inge met helderziende Sanne   Ervaring van Inge geplaatst op 3 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne,

je had mijn mail beantwoord in plaats van Roos want ze kon niet.
ik had 2 vragen, een over liefde, een over financies.
je schreef:
wat betreft je financiele situatie word er gezegd dat je goed nieuws mag verwachten wat precies kan ik zo niet zien omdat het boek der geheimen erop ligt maar het zal zeker positief zijn..
mijn god Sanne, wat ben je goed!
mijn moeder heeft me 1000 euro's gestuurd! wat een mooi verrassing, zeker positief!
nu nog je voorspelling over liefde, ben benieuwd, maar ik geloof in je!
je bent goed, dank je wel
groetjes
D




Ervaring van D met helderziende Sanne   Ervaring van D met helderziende Sanne   Ervaring van D geplaatst op 18 september 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  lieve sanne;je me weer hoop gegeven voor de toekomst,maar zal nog wat geduld moeten hebben nie,,laat je weten als we weer samen zijn,alvast bedankt voor alles !!!,grtjs danny




Ervaring van peetermans danny met helderziende Sanne   Ervaring van peetermans danny met helderziende Sanne   Ervaring van peetermans danny geplaatst op 22 november 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  bedankt voor je eerlijkheid , en de manier waarop je mij te woord hebt gestaan.




Ervaring van An met helderziende Sanne   Ervaring van An met helderziende Sanne   Ervaring van An geplaatst op 2 augustus 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Dankjewel, ik vond het heel fijn, de herkenning en de bevestiging van mijn gevoelens, intu├»tie en situatie. Zowel de persoonlijke als hetgeen op relatievlak waar ik over vroeg. Heel fijn. Ik ga mediteren en blijf groeien. Tot spreeks en liefs.




Ervaring van C met helderziende Sanne   Ervaring van C met helderziende Sanne   Ervaring van C geplaatst op 16 februari 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Dank je wel sanne voor je eerlijkheid en advies wat je gezegd hebt met de kaartlegging is uitgekomen ook de minder leuke dingen helaas,maar dat had je voorspelt, maar vond het wonderbaarlijk.


xxxx gina




Ervaring van Gina met helderziende Sanne   Ervaring van Gina met helderziende Sanne   Ervaring van Gina geplaatst op 1 december 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Je kaartleginggen zijn uitzonderlijk goed en alles klopte. Kan altijd heel goed met je praten. Veel liefs Inge




Ervaring van Inge met helderziende Sanne   Ervaring van Inge met helderziende Sanne   Ervaring van Inge geplaatst op 27 oktober 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendealmere.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendealmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendealmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendealmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden