Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendealmere.nl


  Helderzienden uit Almere geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Patries
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendealmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Lieve patries je bent zo goed, ik bel je snel weer! 5 sterren is niet genoeg




Ervaring van Piet met helderziende Patries   Ervaring van Piet met helderziende Patries   Ervaring van Piet geplaatst op 20 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Lieve Patries jij bent voor mij de beste.. je hebt altijd gelijk. grtjes Mar




Ervaring van Margit met helderziende Patries   Ervaring van Margit met helderziende Patries   Ervaring van Margit geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Lieve Patries, wat heb ik ons gesprek aangenaam en mooi ervaren, kan aan alles merken dat je een kundig medium bent. Dank je wel lieve Patries




Ervaring van Angelica met helderziende Patries   Ervaring van Angelica met helderziende Patries   Ervaring van Angelica geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Ik hoop dat ik in 2023 mag vertellen dat de andere zaken ook uitgekomen zijn. Ik wens u alvast fijne feestdagen en dat u nog veel mensen mag helpen.




Ervaring van Bram met helderziende Patries   Ervaring van Bram met helderziende Patries   Ervaring van Bram geplaatst op 31 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Lieve Patries, vele malen heb ik je gebeld.. je zei contact komt er , maakt niet uit wie de stap zet, en dan word waarheid gesproken.. Daar zijn we nu..
Alles komt uit hoe jij het zegt.. Dankjewel en Fijne Feestdagen gewenst. A.




Ervaring van Anoniem met helderziende Patries   Ervaring van Anoniem met helderziende Patries   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Beste Patries,
U heeft in het verleden voorspellingen gedaan voor mij. Die zijn uitgekomen, zo duidelijk. Soms duurt het even en dan vallen de puzzelstukjes in elkaar.
Dank en tot bellen. xx M




Ervaring van Marius met helderziende Patries   Ervaring van Marius met helderziende Patries   Ervaring van Marius geplaatst op 26 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Patries heeft mij wederom ontzettend geholpen in haar voorspellingen maar ook dmv reiki kan zij energie sturen waar ik ontzettend veel aan heb en gehad heb.
Elke keer komen haar voorspellingen uit.
Geen vraag is te gek.
Invoelen op personen kan zij als de beste waardoor er veel duidelijkheid komt .
Patries je bent een bijzondere vrouw met heel veel verschillende gaves .
Mijn reddende Engel die ik iedereen gun .




Ervaring van H met helderziende Patries   Ervaring van H met helderziende Patries   Ervaring van H geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Patries,

Je deed het weer. Enkele dagen geleden zag je contact liggen op vandaag, en je hebt weer gelijk. WOW. Benieuwd naar het vervolg.
Dank je wel voor alles. Liefs V





Ervaring van Veronica met helderziende Patries   Ervaring van Veronica met helderziende Patries   Ervaring van Veronica geplaatst op 15 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Lieve Patries, hierbij de beloofde recensie als het uit zou komen wat jij voorspelde. Meneer heeft idd contact gezocht met mij met als resultaat een telefoon gesprek van acht uur. Haha. Ik heb nu alle vertrouwen in alle andere voorspellingen die jij doet. Super bedankt en tot horens weer. Liefs, Berna.




Ervaring van Berna met helderziende Patries   Ervaring van Berna met helderziende Patries   Ervaring van Berna geplaatst op 25 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Een heel fijn gesprek, deze dame is heel erg lief en warm. veel inzichten gekregen en mooie boodschappen mogen ontvangen.
Spreek je snel weer.

Groetjes Cecile




Ervaring van Cecile met helderziende Patries   Ervaring van Cecile met helderziende Patries   Ervaring van Cecile geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Een geweldige vrouw die niet alleen kaarten leest maar zoveel tools meegeeft een echte spirituele coach.
Voor mij een mega belangrijk persoon op mijn levenspad.
Iedereen zou zon coach moeten hebben dan zouden dingen zoveel
Makkelijker zijn in ons leven .
Dank je wel Patries.
Ben je mega dankbaar voor alle consulten tot nu toe.





Ervaring van H met helderziende Patries   Ervaring van H met helderziende Patries   Ervaring van H geplaatst op 15 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Oh Patries wat deed mij dit gesprek goed. U bent oprecht en eerlijk. Liefs Elke




Ervaring van Elke met helderziende Patries   Ervaring van Elke met helderziende Patries   Ervaring van Elke geplaatst op 12 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Hallo Patries,
Weer bedankt om je goede raad!
Rita




Ervaring van Rita met helderziende Patries   Ervaring van Rita met helderziende Patries   Ervaring van Rita geplaatst op 23 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Hoi Patries, Heel aangename consult gehad!
Heb je 2x gebeld om het vervolg te weten.
En ik ga je raad zeker opvolgen.
Bedankt, Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Patries   Ervaring van Rita met helderziende Patries   Ervaring van Rita geplaatst op 16 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Patries . Dankjewel X.




Ervaring van Wilma met helderziende Patries   Ervaring van Wilma met helderziende Patries   Ervaring van Wilma geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Ik heb Patries onlangs gesproken, 1 ding is al uitgekomen. Alvast bedankt voor alles. Dankjewel.




Ervaring van Fran met helderziende Patries   Ervaring van Fran met helderziende Patries   Ervaring van Fran geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  In 1 woord zuiver paragnoste. Patries draait er niet omheen. Geweldige lieve paragnoste.




Ervaring van Cecile met helderziende Patries   Ervaring van Cecile met helderziende Patries   Ervaring van Cecile geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Dag Patries, ik wou je heel hartelijk danken voor het hele fijne gesprek van daarnet (31/12). Ik had het gevoel dat u heel goed vatte waar ik doorga. Allerbeste wensen voor 2022.




Ervaring van Myriam met helderziende Patries   Ervaring van Myriam met helderziende Patries   Ervaring van Myriam geplaatst op 31 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Patries, Dankjewel voor de zeer waardevolle gesprekken. De positieve feedback en de energie oefening. Nu vergeet ik het nooit meer. Namaste Wilma.




Ervaring van Wilma met helderziende Patries   Ervaring van Wilma met helderziende Patries   Ervaring van Wilma geplaatst op 12 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Super fijn en zinvol consult.
Je weet mij en mijn partner goed aan te voelen en hebt me heel goeie suggesties gegeven om met mijn situatie om te gaan.




Ervaring van Gerda met helderziende Patries   Ervaring van Gerda met helderziende Patries   Ervaring van Gerda geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Lieve Patries, ik heb je een paar keer gebeld, jij geeft rustig helder en liefdevol advies met je mooie kaarten ik was nieuwsgierig en ging opzoek naar je opgestegen meesterkaarten en wat denk je ik trok precies dezelfde kaart als jij. hoe mooi.




Ervaring van Anoniem met helderziende Patries   Ervaring van Anoniem met helderziende Patries   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Lieve Patries, ik bel jou heel regematig, vind jou een Top vrouw en medum, eerlijk en to the point, niets is jou teveel en stelt mij altijd weer gerust bij paniek aanvallen. Je ziet alles heel duidelijk en alles valt voor mij op zijn plek. Heel hartelijk dank voor alles en tot gauw.
Liefs Dettie.




Ervaring van dettie met helderziende Patries   Ervaring van dettie met helderziende Patries   Ervaring van dettie geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Lieve Patries, dank je wel voor de mooie, rake reading en jouw adviezen. Jouw adviezen hebben een geweldige uitwerking gehad en hebben mij mooie inzichten gebracht. Jij voelde de situatie waarin ik zat feilloos aan en bracht meer helderheid in mijn voelen en denken. Heel veel liefs M.




Ervaring van M. Lamine met helderziende Patries   Ervaring van M. Lamine met helderziende Patries   Ervaring van M. Lamine geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Helder en to the point weet Patries de juiste snaar te raken en inzicht en ondersteuning te geven in je situatie. Echt heel fijn.




Ervaring van Petra met helderziende Patries   Ervaring van Petra met helderziende Patries   Ervaring van Petra geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Helder en to the point weet Patries de juiste snaar te raken en inzicht en ondersteuning te geven in je situatie. Echt heel fijn.




Ervaring van Petra met helderziende Patries   Ervaring van Petra met helderziende Patries   Ervaring van Petra geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendealmere.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendealmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendealmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendealmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden