Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendealmere.nl


  Helderzienden uit Almere geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Odette
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendealmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Odette, wil je nogmaals bedanken voor je zuivere readings. Je bent erg goed, gewoon de beste op de lijn. Je geeft duidelijke inzichten waarbij ze op chronologische wijze mogen uitkomen. Dank je wel voor je steun en de gesprekken die ik regelmaat met je mag voeren. Ik sta namelijk constant versteld van je waarnemingen die je doet en wanneer ze ook echt daadwerkelijk mogen uitkomen. Dank je wel voor alles. Lieve groet F.




Ervaring van FF met helderziende Odette   Ervaring van FF met helderziende Odette   Ervaring van FF geplaatst op 8 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette,
Ik heb geen woorden voor jou en je voorspellingen. Je bent altijd bezet en ik snap waarom. Afgelopen weken sprak ik jou over uiteenlopende zaken, relatie, werk en financieen. De eerste voorspelling over Financieen is al uitgekomen, positief precies zoals jij zo overtuigd vertelde.
Je bent discreet en eerlijk. Iets wat niet gebeurt gebeurt niet en sommige dingen gebeuren wanneer het moet en niet wanneer we het willen.
Je bent voor mij wel de beste hoor samen met Tabitha voorspel jij consequent zaken die uitkomen. Alleen ben je vaak in gesprek, dat is omdat je zo goed bent.
Liefs.




Ervaring van S met helderziende Odette   Ervaring van S met helderziende Odette   Ervaring van S geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Duizend maal dank voor de gouden raad om in het leven bepaalde dingen beter te kunnen balanceren. De vele vragen die ik had werden voorzien van een zeer gedetailleerde uitleg. En wat opmerkzaam is dat bij jou het minder leuke nieuws op mijn levenspad veel zachter overkwam en je het leert omdraaien naar iets positiefs. Bovendien maken jouw prachtige en rustgevende stem jou tot een uniek persoon op deze lijn. Ik begrijp waarom dat men je zo moeilijk kan bereiken. Ook de groetjes van me katje.




Ervaring van YDCat met helderziende Odette   Ervaring van YDCat met helderziende Odette   Ervaring van YDCat geplaatst op 24 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Zo een fijne dame. Als ik je te pakken krijg, geef je me zoveel antwoorden op zoveel vragen. Onze tijd is meestal te kort.
In het verleden zijn voorspellingen uitgekomen van je. Dingen die ik niet kon plaatsen voorspelde jij en achteraf besefte ik dat jij dit voorspeld had. Ik hou je op de hoogte. Dank je lieve Odette.
.




Ervaring van S met helderziende Odette   Ervaring van S met helderziende Odette   Ervaring van S geplaatst op 11 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Wat een prachtige vrouw is dit, heel empathisch, ze verteld wat ze ziet in chronologische volgorde. Ook de dingen die niet leuk gaan verlopen verteld ze je. Maar dat vind ik heel fijn, je weet waar je aan toe bent. Kortom, pracht medium die met zaken komt waar je echt iets aan hebt en geloof me, ik heb er heel veel gebeld, Odette springt er met kop en schouders bovenuit.




Ervaring van T met helderziende Odette   Ervaring van T met helderziende Odette   Ervaring van T geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Ik heb jou deze avond gesproken voor de eerste
maal als laatste. U zegt zoals het is, zoals het ook moet zijn heb heel wat opgestoken van ons gesprek waar ik mee verder kan en me ook een rustiger gevoel geeft. Ik ga jou op de hoogte houden, hoe het verder verloopt. Dankje.




Ervaring van Onbekend met helderziende Odette   Ervaring van Onbekend met helderziende Odette   Ervaring van Onbekend geplaatst op 28 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Ben blij dat ik u gesproken heb. Super, u voelt en ziet veel bel u snel terug.




Ervaring van Anoniem met helderziende Odette   Ervaring van Anoniem met helderziende Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette,
Ik wil je heel hartelijke danken voor je reading.
Je hebt me erg gerustgesteld, dees had ik echt nodig. Je bent een oprecht medium die zegt waar het op staat. Eerlijk en zuiver medium. Je kan ontzettend goed de situatie beschrijven met enkel en alleen een naam. Je zat er bonk op. Je ziet veel en weet veel. Geeft veel richtlijnen mee waar we zeker iets mee kunnen doen. Petje af. Waw.
Dank je wel. Je hebt een loep zuivere gave.
Groetjes
Fanny.




Ervaring van Fanny met helderziende Odette   Ervaring van Fanny met helderziende Odette   Ervaring van Fanny geplaatst op 3 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Beste Odette,


Ik kom de juiste woorden te kort om u te bedanken voor de mooie reading, welgemeend en zo lief.

Snel en veel info, voel me net op een of in een roze wolk.

Dank aan u.




Ervaring van Marijke met helderziende Odette   Ervaring van Marijke met helderziende Odette   Ervaring van Marijke geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve lieve Odette, de allerbeste op de LIJN.
Voorspellingen komen uit.
Staat je keurig te woord is ongelooflijk in haar waarnemingen vind het super van haar dat ze je ook de minder leuke dingen op een wijze manier overbrengt.
Ik heb liever de waarheid dan dat ik op iets zit te wachten wat totaal niet gaat komen.
Dus mensen kan je tegen de waarheid en wil je verder en gelukkig in je leven zijn.
twijfel niet en bel Odette en je zal het met mijn eens zijn.

Odette je bent voor mij echt de Beste medium en dat mag gezegd worden.
5 sterren daar doe ik niet aan voor mij ben je veel meer waard.

Heel veel liefs van N. (stier).




Ervaring van N. Stier met helderziende Odette   Ervaring van N. Stier met helderziende Odette   Ervaring van N. Stier geplaatst op 6 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Een heel snel en duidelijk consult. Ik had één enkele vraag waarop ze heel veel antwoorden gaf zonder dat ik er iets bij moest vertellen. Ze heeft een voorspelling gedaan en als dit uitkomt laat ik het weten. Bedankt voor de snelle, accurate legging, topklasse.




Ervaring van Sarah met helderziende Odette   Ervaring van Sarah met helderziende Odette   Ervaring van Sarah geplaatst op 25 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Odette is altijd bezet omdat ze keigoed is, to the point en het stroomt eruit. Ik vond dat ze meer referenties verdiende, vandaar dit bericht. Dank je wel voor de tips, ik ga ze opschrijven en tot achter een aantal maanden.




Ervaring van K met helderziende Odette   Ervaring van K met helderziende Odette   Ervaring van K geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette, exact zoals u had voorspeld is het gesprek vanmorgen met mijn adviseur gegaan. Hij gaf inderdaad aan dat hij door een bepaalde situatie aan mij heeft gedacht na ons vorige gesprek. Precies zoals u had aangegeven. Heel veel dank voor alle fijne gesprekken die we tot nu toe hebben gevoerd. Ik gok zo dat er nog vele zullen volgen ;-) Liefs E.




Ervaring van E met helderziende Odette   Ervaring van E met helderziende Odette   Ervaring van E geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Verbinding viel zojuist, heb lig mijn antwoorden gekregen die ik nog wilde horen. Ik wil je in iedere geval hartelijk danken voor je on point reading en voor je ondersteuning vd afgelopen tijd. Ik spreek je namelijk met regelmaat en het geeft mij een goed gevoel dat je gedetailleerde readings uitkomen. Nogmaals bedankt en tot de volgende x Liefs F.




Ervaring van FF met helderziende Odette   Ervaring van FF met helderziende Odette   Ervaring van FF geplaatst op 29 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette, ik heb u een paar keer gesproken over de kinderen. Er is al 2x een voorspelling uitgekomen. U BENT SUPER.
Heel lief en geduldig en prefect in het omschrijven wat u ziet.
U bent ook continu in gesprek maar personen mogen wel guller worden om een getuigenis voor u te plaatsen.
Want als u niet goed was dan zou u niet constant in gesrek zijn.
Nou lieverd ik geef je geen 5 sterren maar je verdient ontelbare sterren.
De beste en de eerlijkste.
Tot gauw xxxx.




Ervaring van De kids met helderziende Odette   Ervaring van De kids met helderziende Odette   Ervaring van De kids geplaatst op 27 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette,

Iedere keer ik te veel afdwaal van mezelf krijg ik door jouw legging en advies mezelf weer op het juiste pad.
Je bevestigt wat ik vanbinnen al weet en voel.
Ik wil je hiervoor heel hartelijk bedanken.
Dankjewel .

.




Ervaring van Vicky met helderziende Odette   Ervaring van Vicky met helderziende Odette   Ervaring van Vicky geplaatst op 1 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odet, dankzij jou weet ik wat er bij de ander speelt. Je bent zo zuiver en helder in je uitleg. Maar bovenal een bijzonder prettig mens. Liefs E.




Ervaring van E met helderziende Odette   Ervaring van E met helderziende Odette   Ervaring van E geplaatst op 29 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  lieve odette heel veel beterschap liefs mandy xxx.




Ervaring van m met helderziende Odette   Ervaring van m met helderziende Odette   Ervaring van m geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Hey Odette

Heel veel beterschap,liefde en sterkte gewenst

Liefs Evelien.




Ervaring van Evelien met helderziende Odette   Ervaring van Evelien met helderziende Odette   Ervaring van Evelien geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Sterkte & beterschap toegewenst .




Ervaring van Gaby met helderziende Odette   Ervaring van Gaby met helderziende Odette   Ervaring van Gaby geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Odette ik wil je langs deze weg sterkte en veel beterschap wensen,lieve groet Jolanda.




Ervaring van Jolanda met helderziende Odette   Ervaring van Jolanda met helderziende Odette   Ervaring van Jolanda geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Beste bellers, ik ben totaal onverwacht eventjes in het ziekenhuis opgenomen. Hierdoor heb ik de afgelopen dagen geen afspraken kunnen nakomem, maken en gesprekken kunnen houden. Ik verwacht dat ik in de loop van deze week weer aanwezig kan zijn. Bedankt voor alle gespreksaanvragen en graag tot horens.

Warme groet, Odette
.




Ervaring van Odette met helderziende Odette   Ervaring van Odette met helderziende Odette   Ervaring van Odette geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette, afgelopen dinsdag belde ik jou o.a. over een afspraak die ik vandaag had en er enorm gespannen over was. Ik wil je bij deze laten weten dat de afspraak precies is gelopen zoals je hebt voorspeld en ik alles uiteindelijk reuze mee vond vallen. Dank voor je advies, correcte voorspelling en bemoedigende woorden.




Ervaring van D. met helderziende Odette   Ervaring van D. met helderziende Odette   Ervaring van D. geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette,
Zo dankbaar dat ik je weer heb mogen spreken. De lijn werd plots verbroken maar dat hindert niet ik weet weer voldoende. Vergat je nog te melden dat je vorige voorspelling wbt werk volledig is uitgekomen. Bless you Monica.




Ervaring van Monica met helderziende Odette   Ervaring van Monica met helderziende Odette   Ervaring van Monica geplaatst op 10 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette, het is me gelukt om je te pakken te krijgen, en ik wou ook alleen maar jou aan de lijn omdat alles wat je me toen had gezegd ook is uitgekomen. Daarom heb ik opnieuw vertrouwen in wat je nu allemaal hebt gezegd. Je bent een topper. Lief, eerlijk, en je vertelt niet gewoon een verhaaltje. Een zuiver en puur medium. Liefs xxx.




Ervaring van Melissa met helderziende Odette   Ervaring van Melissa met helderziende Odette   Ervaring van Melissa geplaatst op 31 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette voor mij bent u de beste op de lijn 5sterren zijn nog te weinig. Echt geweldig hoe u alleen met een naam zo gedetailleerd alles kan vertellen. Ook vind ik het fijn om met u te praten, u bent een schat. Ik laat het u weten hoe het verder verloopt bedankt liefs Mandy.




Ervaring van mandy met helderziende Odette   Ervaring van mandy met helderziende Odette   Ervaring van mandy geplaatst op 11 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Dank je wel. Ik vond het weer een heel fijn gesprek. Bedankt voor de tips. Dit ga Ik zeker oppakken. .




Ervaring van E met helderziende Odette   Ervaring van E met helderziende Odette   Ervaring van E geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette, ik gaf namen. En jij gaf het hele verhaal tot in detail aan. Wat er nu speelt, hoe er gehandeld is. Heb al het vertrouwen in jou omschrijving van de toekomst. Ben nog steeds zeer onder de indruk van je.




Ervaring van C met helderziende Odette   Ervaring van C met helderziende Odette   Ervaring van C geplaatst op 3 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Hoi, ik had je net aan de lijn en je bent een topper. Bedankt.




Ervaring van karolien met helderziende Odette   Ervaring van karolien met helderziende Odette   Ervaring van karolien geplaatst op 30 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Odette, van de vele consulten ben jij de meest toonaangevende en hebt als enige werkelijke details voorspeld op een wijze, die ook nog eens helpt. Geweldig bedankt en allicht tot een volgend contact. Je bent echt goed.




Ervaring van Glenn met helderziende Odette   Ervaring van Glenn met helderziende Odette   Ervaring van Glenn geplaatst op 30 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Beste Odette, onze rechtszaak is precies verlopen zoals u het gedetailleerd uitgelegd had. Echt top. U bent een zeer goede ziener. X.




Ervaring van O. met helderziende Odette   Ervaring van O. met helderziende Odette   Ervaring van O. geplaatst op 6 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Bangelijke paragnoste. Ik bel haar graag. Super vriendelijk en snel to the point. Al heel wat uitgekomen wat ze voorspelde. Mijn vertrouwen heeft ze. Ik weet niet of iemand dit je al s gezegd heeft maar je hebt n heerlijke lach. Tot hoors.




Ervaring van Steenbokske met helderziende Odette   Ervaring van Steenbokske met helderziende Odette   Ervaring van Steenbokske geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Whouw, wat een reading. Dit was super bijzonder. Dank je wel engeltje.




Ervaring van karolien met helderziende Odette   Ervaring van karolien met helderziende Odette   Ervaring van karolien geplaatst op 31 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Beste Odette,
ik probeer al heel lang contact op te nemen , maar krijg nooit te maken. Is het mogelijk om afspraak te maken?
Ik hoor het graag.




Ervaring van Nana met helderziende Odette   Ervaring van Nana met helderziende Odette   Ervaring van Nana geplaatst op 11 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette,
Ploep.en weg was je ineens.
Wil nog even dank je wel zeggen voor het gesprek. Wederom weer heel gedetailleerd. En dingen die je echt niet kon weten. Super.
Ik bel gauw weer voor meer inzichten.




Ervaring van R. met helderziende Odette   Ervaring van R. met helderziende Odette   Ervaring van R. geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendealmere.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendealmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendealmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendealmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden