Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendealmere.nl


  Helderzienden uit Almere geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Mari%20Elena
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendealmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Wauw. Ik kreeg antwoorden op vragen die ik niet gesteld had maar waar ik wel mee zat. Ongelofelijk dat iemand dat voelt. Sterke gave. Dank je wel.




Ervaring van Els met helderziende Mari Elena   Ervaring van Els met helderziende Mari Elena   Ervaring van Els geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Dank je wel Mari Elena voor alles, ook voor de space en me op te peppen. Haha toch nog wel gelachen met je schat. Fijne avond en bel je snel weer R.




Ervaring van R met helderziende Mari Elena   Ervaring van R met helderziende Mari Elena   Ervaring van R geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Lieve Mari Elena, wat weet jij de dingen goed te verwoorden. Je hebt een loepzuivere gave en straalt rust uit. Hartelijk dank voor alles wat je voor mij doet. Jes.




Ervaring van Jes met helderziende Mari Elena   Ervaring van Jes met helderziende Mari Elena   Ervaring van Jes geplaatst op 9 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Zo een fijn verhelderend gesprek gehad. Heel positief gevoel aan over gehouden. Dank je wel. xxx Sonja.




Ervaring van Sonja met helderziende Mari Elena   Ervaring van Sonja met helderziende Mari Elena   Ervaring van Sonja geplaatst op 22 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Sorry dat ik kwaad werd en ophing. Je had weer gelijk. Je bent gewoon eerlijk en blijft bij je woorden. Ik heb mijn les geleerd. Dank je wel voor je eerlijkheid.




Ervaring van Jef met helderziende Mari Elena   Ervaring van Jef met helderziende Mari Elena   Ervaring van Jef geplaatst op 16 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Waar anderen zeiden dat ik geen hoop meer moest hebben bleef jij bij je inzichten en zei dat ik geduld moest hebben en blijven geloven. Tijd kon je niet zeggen. Wel dat het zou gebeuren in een negatieve tijd. Wat had je gelijk. Alles valt op zijn plaats. Ik ben je zo dankbaar dat jij mij telkens weer hoop gaf en dat ik daardoor niet opgegeven heb.
Duizend sterren voor jou. David.




Ervaring van David met helderziende Mari Elena   Ervaring van David met helderziende Mari Elena   Ervaring van David geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Wat is het fijn om met Mari Elena te praten. Nuchter, warm en met rake voorspellingen. Haar advies en steun zijn helder en fijn. Hier kan ik echt mee verder.




Ervaring van Sandra met helderziende Mari Elena   Ervaring van Sandra met helderziende Mari Elena   Ervaring van Sandra geplaatst op 2 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Wat is het fijn om met Mari Elena te praten. Nuchter, warm en met rake voorspellingen. Haar advies en steun zijn helder en fijn. Hier kan ik echt mee verder.




Ervaring van Sandra met helderziende Mari Elena   Ervaring van Sandra met helderziende Mari Elena   Ervaring van Sandra geplaatst op 1 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  LieveMari Elena, als enige bleef je altijd bij je woorden en je hebt mij enorm geholpen om positief te blijven. Je hebt mij ook de volgorde verteld waarin de zaken gaan lopen. Het is precies zo gegaan als je verteld hebt.
Zonder jouw steun had ik dit niet bereikt. Was ik ingestort.
Ik houd je op de hoogte. Het is zo fijn om metje te praten. Je trekt mij uit mijn onzekerheid. XXX.




Ervaring van N met helderziende Mari Elena   Ervaring van N met helderziende Mari Elena   Ervaring van N geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Een heel verhelderend gesprek gehad.
Heel veel informatie en uitstekende uitleg. Hier kan ik mee verder. Een aanrader.




Ervaring van Anoniem met helderziende Mari Elena   Ervaring van Anoniem met helderziende Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Lieve Mari Elena.
Wat ben ik blij met je. Je blijft altijd zo rustig als ik weer in paniek raak en hebt ook meteen weer de oplossing. Er is veel gebeurd dit jaar en alles is zo gegaan als je mij vertelde. Ik heb nu dan ook alle vertrouwen in het nieuwe jaar. Je bent echt super. Ik wens je het allerbeste voor 2020 en tot snel. Liefs Nes.




Ervaring van Nes met helderziende Mari Elena   Ervaring van Nes met helderziende Mari Elena   Ervaring van Nes geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Lieve Mari Elena, de afgelopen weken ben je echt mijn steun en toeverlaat geworden. Fijne gesprekken, veel inzichten gekregen en veel geleerd. Liefs, Em.




Ervaring van Em met helderziende Mari Elena   Ervaring van Em met helderziende Mari Elena   Ervaring van Em geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Bedankt voor je heldere inzichten. Je weet alles zo puur en duidelijk uit te leggen waarom het zo gebeurd en wat ik kan verwachten. Tot nu toe is alles nog precies zo gegaan als je mij voorspeld had. Ik heb ook nu weer het volledige vertrouwen in je en kan rustig gaan slapen. Dank je wel.




Ervaring van Monica met helderziende Mari Elena   Ervaring van Monica met helderziende Mari Elena   Ervaring van Monica geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Lieve Mari Elena.
Ik wilde je even vertellen dat alles zo verlopen is als jij hebt voorspeld. Ook de negatieve dingen helaas. Je bent een eerlijk medium die luistert en een eerlijk antwoord geeft. Ook al wil ik dat niet altijd horen. Jij weet er tochweer een positieve draai aan te geven en ook dat is uitgekomen. Heel erg bedankt. Ik bel je snel weer. XXX C.




Ervaring van C.H. met helderziende Mari Elena   Ervaring van C.H. met helderziende Mari Elena   Ervaring van C.H. geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Zeer krachtig medium die je ook veel energie geeft. Je handvatten aanreikt. Tot nu toe is nog alles mij gelukt met jouw hulp. Ik had dat zelf nooit aangedurfd. Het duurt soms lang voordat ik je te pakken krijg, het is het wachten waard. Ik bel je snel weer, Tom.




Ervaring van Tom met helderziende Mari Elena   Ervaring van Tom met helderziende Mari Elena   Ervaring van Tom geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Zo dan, wauw. Ze vertelt je wat er speelt. Hoe te handelen en dan wat er gaat gebeuren. En dat is ook precies zo gegaan. Verbluffend. Ik ben nog steeds sprakeloos. Jen.




Ervaring van Jen met helderziende Mari Elena   Ervaring van Jen met helderziende Mari Elena   Ervaring van Jen geplaatst op 5 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Wat een mooie gesprek heb ik weer ervaren met je,ik sta er weer versteld van,mijn tegoed was op sorry ik viel weg ik ga je zeker weer snel bellen. Ik vind dat je geen 5 sterren maar 10 sterren verdiend zo mooi hoe je dingen inziet en wat je mij allemaal hebt verteld. ik hoop dat alles ten goede komt voor mij en hem. ik hoefde maar alleen me naam te noemen en alles werd mij verteld mochten jullie dit willen lezen bel haar en ontmoet deze geweldige persoon. dankjewel voor alle informatie ik bel je snel weer groetjes, Z.




Ervaring van Z. met helderziende Mari Elena   Ervaring van Z. met helderziende Mari Elena   Ervaring van Z. geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Dank je wel weer Mari Elena. Je hebt mij nog nooit in de steek gelaten en elke keer klopt het weer wat je zegt.
Je bent een zeer zuiver medium met het hart op de juiste plaats.
Liefs, Senna.




Ervaring van Senna met helderziende Mari Elena   Ervaring van Senna met helderziende Mari Elena   Ervaring van Senna geplaatst op 6 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Dank je wel Mari Elena. Je hebt mij wederom enorm geholpen met je wijsheid en inzichten. Tot snel.
Dan.




Ervaring van Dan met helderziende Mari Elena   Ervaring van Dan met helderziende Mari Elena   Ervaring van Dan geplaatst op 24 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Twee weken geleden een gesprek gehad met deze zachte en zeer kundige lieve vrouw. Ik had een vraag voor haar. Zij vertelde mij meteen dat deze vraag het topje van de ijsberg was en vertelde mij precies waar ik werkelijk mee zat. Dit klopte. Ik was zo verbaasd dat ik begon te huilen. Toen heeft zij mij zo goed geholpen met oplossingen aan te dragen. Ik moest het wel willen en zelf doen. Ik heb alles opgeschreven en ben er mee aan het werk gegaan. Nu heb ik al zoveel bereikt. Een nieuwe wereld gaat voor mij open.
Mari Elena, je bent goud waard. Duizendmaal dank. XXX Nathalie.




Ervaring van Nathalie met helderziende Mari Elena   Ervaring van Nathalie met helderziende Mari Elena   Ervaring van Nathalie geplaatst op 8 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Ik ben er nog sprakeloos van hoe jij kunt invoelen en mijn karakter en problemen kunt beschrijven zonder dat je mij kent. Ook de rust die je overbrengt en de oplossingen die je aanreikt. Ik kan hier echt mee verder. Je bent een topper.




Ervaring van Y met helderziende Mari Elena   Ervaring van Y met helderziende Mari Elena   Ervaring van Y geplaatst op 2 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Een super verhelderend gesprek gehad.
Alles viel op zijn plaats. Je geeft ook zoveel rust en energie. Je bent een top medium. Groetjes, Thea.




Ervaring van Thea met helderziende Mari Elena   Ervaring van Thea met helderziende Mari Elena   Ervaring van Thea geplaatst op 6 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Wat een lieve zachte vrouw ben jij. Je hebt dingen gezegd die ook andere collega's van de lijn mij verteld hebben. Deze woorden geven mij terug moed. Je bent TOP Yolanda.




Ervaring van yolanda met helderziende Mari Elena   Ervaring van yolanda met helderziende Mari Elena   Ervaring van yolanda geplaatst op 30 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Lieve Mari Elena. Je vertelde mij de situatie waarin ik zat precies zoals die was zonder dat ik wat zei. Ik heb je adviezen opgevolgd en alles draait om. De goede richting op. Precies wat je vertelde. Ik bel je snel weer. Je bent een topper. Liefs, Fatima.




Ervaring van Fatima met helderziende Mari Elena   Ervaring van Fatima met helderziende Mari Elena   Ervaring van Fatima geplaatst op 30 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Wat een geweldig medium.
Ziet alles loepzuiver en helpt je weer op weg.
Ik heb eindelijk weer eens geslapen.
Dank je wel, je bent een engel.




Ervaring van E met helderziende Mari Elena   Ervaring van E met helderziende Mari Elena   Ervaring van E geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Wauw, door jouw super invoelend vermogen en inzichten en door je hulp om mij in mijn kracht terug te zetten en te houden heb ik mijn doelen bereikt. Ik ben er weer. Heel veel dank voor je geduld. X Iris.




Ervaring van Iris met helderziende Mari Elena   Ervaring van Iris met helderziende Mari Elena   Ervaring van Iris geplaatst op 10 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Lieve Mari Elena.
Ook je derde voorspelling is vandaag uitgekomen. Ik ben zo blij dat ik in je inzichten ben blijven geloven. Je had het gezegd. Geloof er in. Fijn dat je mij elke keer weer positieve energie geeft. Dank je wel lieverd. Dikke knuffel.




Ervaring van Nick met helderziende Mari Elena   Ervaring van Nick met helderziende Mari Elena   Ervaring van Nick geplaatst op 6 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Altijd een zuiver consult. Zet mij in mijn energie terug en stuurt mij de juiste richting op. Ik ben zo ver gekomen met haar inzichten. Kan weer genieten van het leven. Bedankt Mari Elena. Tot snel Nick.




Ervaring van Nick met helderziende Mari Elena   Ervaring van Nick met helderziende Mari Elena   Ervaring van Nick geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Geweldige consult waaruit blijkt dat je echt wist waarover je sprak. Hartelijk bedankt voor de bevestiging en ik hou je zeker op de hoogte. Wat je doorkreeg klopt gewoon met wat ik voel. Thanks .




Ervaring van erik met helderziende Mari Elena   Ervaring van erik met helderziende Mari Elena   Ervaring van erik geplaatst op 1 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Wat een verhelderend gesprek.
Bedankt voor je woorden.
Ik zal je tips gebruiken bij het boksen maandag.

Je rustige stem maar zeker ook je duidelijke blik
Op de situaties die mij zo dwars zaten de afgelopen week hebben mij weer wat meer kracht gegeven.

Dank je wel.




Ervaring van Marian met helderziende Mari Elena   Ervaring van Marian met helderziende Mari Elena   Ervaring van Marian geplaatst op 16 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Heej fijn gesprek gehad. Ik heb bepaalde inzichten gekregen, ook dat ik niet bang moet zijn voor bepaalde mensen. Ik ga zeker nog een keer terug bellen want met "83" in haar pin onthoud ik het zeker :).




Ervaring van Kim met helderziende Mari Elena   Ervaring van Kim met helderziende Mari Elena   Ervaring van Kim geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Hartelijk dank voor 't healen en reingen van m'n slaapkamer lieverd, tot gauw weer.

Gr.
R.




Ervaring van R met helderziende Mari Elena   Ervaring van R met helderziende Mari Elena   Ervaring van R geplaatst op 3 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Lieve Mari Elena,

Door jouw onschatbare waarde/.kennis en kunde van het medium, geef je mij elke x, weer het stuur in mijn handen van mijn pad dat ik bewandel, wanneer ik weer crash, en je bel, weet je zonder dat ik vertel wat .
Mij weer op de juiste weg te wijzen, en in mijn kracht te zetten, met humor en een lach, dit alles door jouw wijsheid en inzichten tot snel.
Dank je wel Knuffel Bo.




Ervaring van Bo met helderziende Mari Elena   Ervaring van Bo met helderziende Mari Elena   Ervaring van Bo geplaatst op 28 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Wow, wat mooi hoe ze kan zien. En mooie adviezen .




Ervaring van S met helderziende Mari Elena   Ervaring van S met helderziende Mari Elena   Ervaring van S geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  U zojuist net gesproken. Dank u wel, ook voor de healingen. Gr. R.




Ervaring van R met helderziende Mari Elena   Ervaring van R met helderziende Mari Elena   Ervaring van R geplaatst op 4 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendealmere.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendealmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendealmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendealmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden