Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendealmere.nl


  Helderzienden uit Almere geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Christelle
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendealmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Lieve Christelle ik bel je al geruime tijd en er is al veel uitgekomen van je voorspellingen. Je bent een kanjer, er zijn al zoveel dingen uitgekomen je spreekt altijd de waarheid ook als het negatief is en die eerlijkheid vind ik geweldig. Dank je wel voor al je steun al in die hele tijd een toppertje van tien sterren Sabine.




Ervaring van Sabine met helderziende Christelle   Ervaring van Sabine met helderziende Christelle   Ervaring van Sabine geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Kippenvel moment amai boenk erop top medium. X Anouck.




Ervaring van Anouck met helderziende Christelle   Ervaring van Anouck met helderziende Christelle   Ervaring van Anouck geplaatst op 9 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Beste Christelle, vorig jaar vertelde je mij dat dat iemand terug zou komen maar dat dat voor mij te laat zou zijn. En inderdaad hij kwam terug een jaar later en ook inderdaad voor mij te laat. Dat zag je goed. Xx.




Ervaring van J met helderziende Christelle   Ervaring van J met helderziende Christelle   Ervaring van J geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Christelle, wat ben je een ontzettend lieve vrouw. To the point, draait er niet omheen en alles wat ze mij heeft verteld is helemaal waar en/of is uitgekomen.
Ze heeft me regelmatig heel fijn advies gegeven en mij daarmee enorm geholpen.
Lieve lieve Christelle, wat ben jij ontzettend goed.

Ik hoop dat je volgende voorspelling ook weer uit mag komen.

Lieve groet.




Ervaring van Cathy met helderziende Christelle   Ervaring van Cathy met helderziende Christelle   Ervaring van Cathy geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  lieve Christel, jouw waarnemingen zijn goed er zijn al wat jij tegen mij zei uit gekomen. Nu op naar het mooie, ik blijf in jou geloven. Groet Lola.




Ervaring van lola met helderziende Christelle   Ervaring van lola met helderziende Christelle   Ervaring van lola geplaatst op 21 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  duidelijke taal met vleugje humor, concrete voorspellingen, geen vaag gesprek. Een aanrader.




Ervaring van patrick met helderziende Christelle   Ervaring van patrick met helderziende Christelle   Ervaring van patrick geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Dank je wel christelle. Je hebt me gerust gesteld. Veel liefs van een vrouw die gaat samenwonen I. Een huis wat groot genoeg is voor 2 :) .




Ervaring van Vrouw met helderziende Christelle   Ervaring van Vrouw met helderziende Christelle   Ervaring van Vrouw geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Christelle, ik bel je al geruime tijd. Elke keer weet je alles zo goed te omschrijven zonder dat ik je iets vraag, je legt de situatie piekfijn uit tot in detail. Je bent een topper, ik heb al zoveel hulp van je gehad dank je Sandra.




Ervaring van Sandra met helderziende Christelle   Ervaring van Sandra met helderziende Christelle   Ervaring van Sandra geplaatst op 7 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Christelle, ik wou jou nog bedanken voor het consult van deze middag. Je voorspelde mooie dingen ook gaf je mij zelfvertrouwen. X tot hoors.




Ervaring van V. met helderziende Christelle   Ervaring van V. met helderziende Christelle   Ervaring van V. geplaatst op 5 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Je hebt gelijk gekregen je bleef volhouden dat er terug contact kwam met mijn ex. Inderdaad dat is zo uitgekomen en zoals je vertelde hebben we ook al goede positieve gesprekken gehad. WAUW wat ben je toch goed.




Ervaring van Sandra met helderziende Christelle   Ervaring van Sandra met helderziende Christelle   Ervaring van Sandra geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Lieve Christelle, mijn huis werd verkocht en ik had twee weken tijd om iets te vinden. Ik was in paniek, jij wist me tot rust te brengen en verzekerde dat er een oplossing kwam. Je hebt gelijk gekregen, kreeg nog snel iets te huur aangeboden. Het klopte allemaal dank je wel Bianca.




Ervaring van Binaca met helderziende Christelle   Ervaring van Binaca met helderziende Christelle   Ervaring van Binaca geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Wist alles goed te omschrijven. nu afwachten hoe het gaat verlopen. N.




Ervaring van N.AD met helderziende Christelle   Ervaring van N.AD met helderziende Christelle   Ervaring van N.AD geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Christelle ik bel al een geruime tijd naar je en je bent mijn steun en toeverlaat je weet me altijd te kalmeren. en na ons gesprek kom ik tot rust ook is mijn ex terug gekomen zoals je had voorspeld en heeft mijn zoontje hulp gekregen op school van een man waardoor hij wel naar het volgende jaar mocht. je zag het heel helder dank je wel liefs S.




Ervaring van Sanne met helderziende Christelle   Ervaring van Sanne met helderziende Christelle   Ervaring van Sanne geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Gisterenavond met haar gebeld. Wat een verrijking. Hoop je weldra nog eens te spreken. Ik hou je op de hoogte in verband werk en L. Gaf me ook waarschuwings tips mee. Dus ik ben voorbereid.




Ervaring van ariane bovendaerde met helderziende Christelle   Ervaring van ariane bovendaerde met helderziende Christelle   Ervaring van ariane bovendaerde geplaatst op 27 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Amai Christelle ik stond paf van wat je mij duidelijk hebt gemaakt. Je zei dingen die je niet kon weten en te maken hadden met de huidige realiteit. Chappeau.




Ervaring van Gesprek 7u30 met helderziende Christelle   Ervaring van Gesprek 7u30 met helderziende Christelle   Ervaring van Gesprek 7u30 geplaatst op 27 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Lieve Christelle Lichtgever, gisteren heb ik een sollicitatiegesprek gehad voor een nieuwe baan. Jij gaf mij al eerder aan dat dit bedrijf het niet gaat worden. Goed gezien. Heb te horen gekregen dat ze verder gaan met een andere kandidaat. Goed gezien op naar een andere baan. Liefs xxx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Christelle   Ervaring van Anoniem met helderziende Christelle   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Lieve Christelle,
wat ben ik blij dat je na een hele tijd terug actief bent, ik heb je meermaals gebeld vorig jaar. waar altijd zeer, zeer, tevreden met je consulten en de raad die je gaf ook kon je zien wat al gaande was , je zat er pal op, ondertussen zijn ook al meerdere voorspellingen uitgekomen, top van je. ik wil je daar enorm voor bedanken, je verdient meer sterren en je legt alles klaar en duidelijk uit , geen poes pas, geen getreuzel altijd direct een antwoord , vooral een eerlijk antwoord . zodat ik ook wist waar ik aan toe was en t is uitgekomen na die die,
een toppertje ben je voor mij.
en ik kom ook tot rust bij jouw in gesprek, veel veel liefs,
Ik bel je nog hoor.
B.




Ervaring van Silke met helderziende Christelle   Ervaring van Silke met helderziende Christelle   Ervaring van Silke geplaatst op 5 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Hallo Christelle,
ik sprak je een tijdje geleden en spreek nog collega's van je,
je zie me er gaat een sterfgeval zijn in rond mij niet mijn ouders, maar toch iemand in mijn omgeving familie, ik geloofde het niet, ik kon het ook niet plaatsen geloofde het niet.
Maar een tijdje erna onverwacht overleed er iemand uit de familie van mijn partner hij was close tot hem.
En daarom belde ik gisteren weer omdat ik in je geloof,
en je vertelde me iets wat niemand me zei, wat niemand kon weten .
De rest kan ik ook altijd goed plaatsen wat je zegt in het nu .
Je bent een toppertje , geen fake, the real stuff ..

Dank je wel
Caroline.




Ervaring van Caroline met helderziende Christelle   Ervaring van Caroline met helderziende Christelle   Ervaring van Caroline geplaatst op 2 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Dankjewel Christelle dat je vandaag voor mij online kwam.
Super lief. xx.




Ervaring van Karin met helderziende Christelle   Ervaring van Karin met helderziende Christelle   Ervaring van Karin geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Lieve Christelle ik vroeg de kaartjes te leggen. Je vroeg geen uitleg en zag direct dingen liggen waar ik ook net aan dacht mijn ex. Je blaasde me even van mijn sokken. Dank je ook voor de rest, was heel erg tevreden, dank je Christelle.




Ervaring van Manuelle met helderziende Christelle   Ervaring van Manuelle met helderziende Christelle   Ervaring van Manuelle geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Lieve Christelle,

Zo blij dat ik je weer heb gesproken. Je zegt ook steeds hetzelfde. En zo fijn dat je begrijpt dat ik toch ook met dezelfde soort vragen kom. Het voelt veilig bij jou om mijn vragen te stellen.
Je bent een erg lief goed en ook eerlijk medium.
Na het gesprek met jou voelde ik me een stuk beter. Dankjewel.
Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Christelle   Ervaring van Karin met helderziende Christelle   Ervaring van Karin geplaatst op 28 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Oh lieve Christelle ik weet niet hoe u het doet. Elke keer ben ik weer verbaasd over hoe goed uw gaven zijn en over wat er gebeurd als ik u gesproken heb. Gisteren sprak ik u over R. Elke keer als ik mij onzeker voel dan bel ik u. En u stelt mij altijd gerust en kijkt even voor mij hoe het ervoor staat. En het is net alsof u hem even een duwtje in de rug geeft als ik u gesproken heb. Gisteren vertelde ik u dat de gesprekken tussen mij en R. ineens heel oppervlakkig waren. U stelde mij gerust hierin en dat alles positief lag en dat de ontmoeting er lag. Nou nadat ik u gesproken had kreeg ik ineens berichten van hem en even later belde hij mij op. Ineens zocht hij heel veel toenadering en hintte hij zelfs naar een ontmoeting en vroeg wanneer ik tijd had voor hem.
Het is alsof u hem ingefluisterd had dat hij moest stoppen met die oppervlakkigheid en afstandelijkheid. Ik weet echt niet hoe u het doet, maar dit gebeurd elke keer als ik u gesproken hebt.
Bedankt voor alle geruststellingen, alle adviezen en het geduldig beantwoorden van mijn vragen.
Veel liefs Ellen.




Ervaring van Ellen met helderziende Christelle   Ervaring van Ellen met helderziende Christelle   Ervaring van Ellen geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Super dank voor uw reading. Het kloptte allemaal. En ik ben dankbaar voor uw advies en wijsheid. Heel veel warme groeten. San.b.




Ervaring van San.b met helderziende Christelle   Ervaring van San.b met helderziende Christelle   Ervaring van San.b geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Lieve Christelle, uw voorspellingen komen uit. Ik heb u een aantal keren gesproken. Zelfs uw gesprekken opgenomen. Tot 10 tellen, vertrouwen hebben en het komt goed. P heeft zelf het contact teruggezocht zoals u. Ik laat de rest nu op me afkomen en vertrouw erop.
Liefs R.




Ervaring van Annoniem met helderziende Christelle   Ervaring van Annoniem met helderziende Christelle   Ervaring van Annoniem geplaatst op 18 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Ik bel je zeker eens op.




Ervaring van M met helderziende Christelle   Ervaring van M met helderziende Christelle   Ervaring van M geplaatst op 30 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Dank je wel. Precies wat ik nodig had.




Ervaring van EB met helderziende Christelle   Ervaring van EB met helderziende Christelle   Ervaring van EB geplaatst op 21 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Fantastisch. Empathisch vermogen en verteld meteen hoe het zit, zonder dat jezelf informatie hoeft te geven. Kan heel veel uit de kaarten halen en het klopt allemaal. Christelle is een heel goed medium. Ik bel haar zeker terug. E.




Ervaring van Anoniem met helderziende Christelle   Ervaring van Anoniem met helderziende Christelle   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  dankjewel lieve Christelle voor het fijne gesprek. Je ziet dingen zo goed.
Hele fijne dag voor jou xx Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Christelle   Ervaring van Karin met helderziende Christelle   Ervaring van Karin geplaatst op 19 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Lieve Christelle, toen ik je belde verschoot ik me een hoedje je vroeg geen informatie begon de kaartjes de situaties uit te leggen en alles klopte .dit was ongelooflijk, je vraagt ook niets op voorhand en wat je zegt klopt helemaal. ook is er al 1 voorspelling uitkomen al heb ik je nog niet lang geleden gebeld .ik was zeer zeer tevreden bel je nog hoor liefs.




Ervaring van Kathy met helderziende Christelle   Ervaring van Kathy met helderziende Christelle   Ervaring van Kathy geplaatst op 15 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Hallo Christelle, ik bel je nu toch al een geruime lange tijd en er is al zoveel uitgekomen. je bent een topper, hoop dat dit nu ook weer uitkomt wat je me vertelde, alles komt gewoon uit bij jou dank je wel Lieve.




Ervaring van Lieve met helderziende Christelle   Ervaring van Lieve met helderziende Christelle   Ervaring van Lieve geplaatst op 15 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  TOPPER. Oprecht DANK voor je duiding, steun en warmte. Ik hou je verder op de hoogte.




Ervaring van Patricia met helderziende Christelle   Ervaring van Patricia met helderziende Christelle   Ervaring van Patricia geplaatst op 5 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Beste Christelle, blijkbaar konden we beiden niet slapen. Je wist mij rustig en kalm te maken. Je kan heel correct iemand en de situatie volledig beschrijven. Je bent echt een topper. Een aanrader van formaat. Bedankt, kat die niet kon slapen.




Ervaring van kat met helderziende Christelle   Ervaring van kat met helderziende Christelle   Ervaring van kat geplaatst op 11 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Hallo Christelle, wat een ongelofelijk lieve vrouw ben je. Ik heb je vannacht gebeld omdat ik niet kon slapen. Je vertelde precies in welke situatie ik zit en gaf mij het vertrouwen dat het goed komt. Ik ben heel blij dat ik je gesproken heb. Bedankt voor je lieve woorden. Groetjes, Karin xx.




Ervaring van Karin met helderziende Christelle   Ervaring van Karin met helderziende Christelle   Ervaring van Karin geplaatst op 11 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Dankjewel Christelle. voor je lieve woorden en inzichten.
Super xx Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Christelle   Ervaring van Karin met helderziende Christelle   Ervaring van Karin geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Christelle is super, haalt super veel informatie binnen en kan dus ook super veel vertellen. Ze heeft ook een rustgevende energie over zich die heel kalmerend werkt. Ze is echt een aanrader om te contacten als je het niet meer weet, je zult na afloop je een stuk beter voelen.




Ervaring van Janneke met helderziende Christelle   Ervaring van Janneke met helderziende Christelle   Ervaring van Janneke geplaatst op 17 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendealmere.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendealmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendealmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendealmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden