Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendealmere.nl


  Helderzienden uit Almere geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Alena
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendealmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Beste Alena,
Ik heb je 3 keer gesproken en 2 keer zijn je voorspellingen al uitgekomen. ik twijfel niet over je volgende voorspelling.




Ervaring van . met helderziende Alena   Ervaring van . met helderziende Alena   Ervaring van . geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Heyyy dat klopte helemaal van die afgelopen 5 jaar en net op dat moment viel mijn tel uit grrr Hopelijk kan ik je zo nog spreken en anders andere keer liefs S




Ervaring van Sandra met helderziende Alena   Ervaring van Sandra met helderziende Alena   Ervaring van Sandra geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena,
Jou readings zijn zo mooi en on point! Sta er echt van versteld dat als er weer iets uitkomt ik aan jou moet denken haha! Ik ben blij dat ik jou gevonden heb. Tot nu toe is alles uitgekomen, ik ben je echt eeuwig dankbaar voor je mooie readings die je geeft. Je helpt me ook zo goed als ik weer in een slechte energie hang dmv je kaarten en wat je gevoel zegt. Je bent eerlijk en oprecht. En je energie is echt heel fijn!
Nogmaals bedankt voor alles x liefs, Mo





Ervaring van Mo met helderziende Alena   Ervaring van Mo met helderziende Alena   Ervaring van Mo geplaatst op 19 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Alena is litterally the best, mijn vaste medium vriendin! Letterlijk liefste dame en heeft voelsprieten van goud, komt niet met nonsens aan en is recht voor haar raap. De leukste dingen vertelt ze je maar ook de minder leuke dingen beste op de lijn naast alle andere mediums en zeker ook een aanwinst op de lijn. Heel veel liefs A je weet wie ik ben :).




Ervaring van A ?? met helderziende Alena   Ervaring van A ?? met helderziende Alena   Ervaring van A ?? geplaatst op 18 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena,
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad met je en ik vind je ontzettend goed. Je houd me niet langer dan nodig is aan de lijn. Daarnaast ben je zeer goed in je voorspellingen. Het is dat ik je eerlijk en direct vind, wat ik erg waardeer. Je hoort niet wat je wilt horen, maar de waarheid bij Alena.




Ervaring van Aleyna met helderziende Alena   Ervaring van Aleyna met helderziende Alena   Ervaring van Aleyna geplaatst op 15 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Zij is in 1 woord Geweldig! Wow wow wou!!
Wat n prachtige consult, alles kon ik plaatsen en klopte helemaal.
En wat ben jij zuiver, lief en begripvol en een hele fijne stem.
Zelden zoiets als dit meegemaakt, ben er ondersteboven van.
Mij hoor je zeker terug!





Ervaring van Kok met helderziende Alena   Ervaring van Kok met helderziende Alena   Ervaring van Kok geplaatst op 12 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena,
Nogmaals dank voor het fijne gesprek, je geduld en je adviezen. Ik bel je snel weer over het vervolg want je hebt altijd gelijk!
Liefs!!




Ervaring van D met helderziende Alena   Ervaring van D met helderziende Alena   Ervaring van D geplaatst op 12 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena,
Bedankt voor je openhartige, duidelijke legging.
Heb de top 5 gemaakt. De trigger negeren had geen betrekking op anderen maar mezelf. Mooi inzicht.
Ik kan het loslaten. Wil stabiliteit en evenwicht. Dat brengt hij niet. Bedankt voor je tijd en helderheid. Als hij zich, positief verandert, meldt laat ik je dat zeker weten. Liefs I




Ervaring van I met helderziende Alena   Ervaring van I met helderziende Alena   Ervaring van I geplaatst op 8 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena,
Je hebt inmiddels 2 readings voor me gedaan en ik kan je zeggen dat je echt goed bent! Je voelt perfect aan wat er aan de hand is en je voorspellingen komen ook snel uit!

Dank je wel!

Xxxxxxx




Ervaring van Kit  met helderziende Alena   Ervaring van Kit  met helderziende Alena   Ervaring van Kit geplaatst op 5 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena,

Ik spreek je al een tijdje en je hebt altijd gelijk gehad! Nogmaals hartelijk dank voor je geduld en hulp!! Ik spreek je snel over de ontwikkelingen!

Liefs, D




Ervaring van D met helderziende Alena   Ervaring van D met helderziende Alena   Ervaring van D geplaatst op 4 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena,
Je zag binnen drie dagen een ontmoeting en het is echt uitgekomen. Nu de rest nog en mijn weegschaal gedrag in positieve balans houden.
Ik bel je zeker terug.




Ervaring van Ingrid met helderziende Alena   Ervaring van Ingrid met helderziende Alena   Ervaring van Ingrid geplaatst op 4 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena,
Altijd fijn om jou te mogen spreken. Voor mij ben jij een topper op deze lijn. Lief, begripvol, meelevend en je oordeelt nooit. Ik weet ook zeker dat je juist zit met jouw voorspellingen, bepaalde voorspellingen zijn namelijk al uitgekomen. Dus ik heb vertrouwen in de rest. Dank je wel voor alles lieve Alena!




Ervaring van Koppige steenbok met helderziende Alena   Ervaring van Koppige steenbok met helderziende Alena   Ervaring van Koppige steenbok geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Wat ben jij goed zeg !




Ervaring van Martina met helderziende Alena   Ervaring van Martina met helderziende Alena   Ervaring van Martina geplaatst op 1 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena, Dank voor al je geduld maar ook begrip en het respect/acceptatie.
Je geeft mij het geduld dat ik zelf maar zo moeilijk kan vinden en bent hoe dan ook mijn sanity check!
Tot nu heb je er altijd bovenop gezeten en ook nu weet ik dat hetgeen dat je mij aangeeft klopt. Dankjewel!
Voor de mensen die iemand zoeken die puur, oprecht en eerlijk is? Alena is heerlijk authentiek, eerlijk en puur. Wat ze aangeeft klopt en zowel de liefde als humor zullen het lichtpuntje geven dat je op dit moment misschien net even kwijt bent maar wel zoekt!





Ervaring van Sam met helderziende Alena   Ervaring van Sam met helderziende Alena   Ervaring van Sam geplaatst op 30 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Alena, ik was weggevallen tijdens ons gesprek op 29 december. Excuses hiervoor. Wel bedankt voor al je hulp en je eerlijke lieve geduld. Steeds zie je exact wat er speelt. Ik bel je snel weer!

Veel liefs. E




Ervaring van E. met helderziende Alena   Ervaring van E. met helderziende Alena   Ervaring van E. geplaatst op 30 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Wouw Alena , super fijn om jou hier te leren kennen op de lijn. Ik gaf je een naam en stelde je een vraag en wat je me vertelde klopte als een bus en wat je me voorspelde kwam 2 dagen later uit , ongelofelijk , mij hoor je zeker nog terug Liefs AS




Ervaring van AS met helderziende Alena   Ervaring van AS met helderziende Alena   Ervaring van AS geplaatst op 25 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Wow! Wat is Alena toch een zuiver medium. Zonder wat te vertellen wist ze precies welke situatie er gaande was en kwamen haar voorspellingen keer op keer uit. Alena is een Medium die nauwkeurig weet te omschrijven wat er gebeurd en haar voorspellingen komen altijd uit




Ervaring van A met helderziende Alena   Ervaring van A met helderziende Alena   Ervaring van A geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena bedankt voor het lange gesprek was heel heel fijn, alles wat je me zei herkende ik jij bent ook eerlijk lief en echt humor je kon het goed uit je kaartjes halen!! Geen sprookjes, ben blij dat ik mijn verhaal kon delen met je was heel fijn en je hebt een luisterende oor tot in de toekomst lieverd! Dikke knuffel A.xxxx




Ervaring van Anoniem met helderziende Alena   Ervaring van Anoniem met helderziende Alena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve alena

Ik wil je graag bedanken voor de mail
Wat je erin schrijft is volledig juist ...en dat zonder ennige voorkennis

Ik hoop zo erg dat wat je voor de nabije toekomst ziet ook mogen gebeuren En uitkomen .
ik laat het je weten

Je bent TOP
Veel liefs en dank je wel






Ervaring van Anneke  met helderziende Alena   Ervaring van Anneke  met helderziende Alena   Ervaring van Anneke geplaatst op 13 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Ongelooflijk goed, neemt niet meer tijd dan en beantwoordt alle vragen ontzettend accuraat, alles komt ook echt uit. En dat is natuurlijk nou precies waar het om gaat. Voor als je het zelf even niet meer weet, dan weet Alena het wel precies te vertellen.




Ervaring van Demet met helderziende Alena   Ervaring van Demet met helderziende Alena   Ervaring van Demet geplaatst op 12 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena,
Ik wil je bedanken voor alles! Je bent er altijd voor me, en alles wat jij en je kaarten zeggen is allemaal uitgekomen. En klopte tot nu toe altijd. Je bent mijn favorite! liefs Mo





Ervaring van Mo met helderziende Alena   Ervaring van Mo met helderziende Alena   Ervaring van Mo geplaatst op 10 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena,
Ik heb je nu drie keer mogen spreken en keer op keer weet jij enkel met een naam (meer mag ik niet vertellen) spot om te vertellen wat de situatie is en wat ik kan en mag verwachten. Je geeft liefdevolle maar eerlijk advies en helpt me echt verder. Daarnaast heb je mij advies gegeven dat voor mij letterlijk een wereld van verschil maakt!
Je bent echt een unieke dame en een waardevolle toevoeging hier op de lijn! Wat een prachtige gave en wat een fijne gesprekken!
Dankjewel!




Ervaring van S met helderziende Alena   Ervaring van S met helderziende Alena   Ervaring van S geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Door jou vertouwen terug gekregen in mijzelf en mijn pad. Leer heel veel van je, ondanks dat ik echt niet makkelijk ben, zoveel geduld en met zoveel liefde hoe je mij begeleid en helpt. Ontzettend bedankt. 5 sterren doen jou te kort.
Je bent een ontzettende getalenteerde medium, al je dingen ( ook de minder leuk) zijn uit gekomen.
Geen idee waar ik jou aan te danken hebt. Liefs A




Ervaring van anoniem met helderziende Alena   Ervaring van anoniem met helderziende Alena   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  WAUW!!! Wat ben jij een mooie ziel!
Bel je nu al een lange tijd en altijd komen jouw readingen uit en voel je precies wat er speelt, zonder 1 ding te vragen... Ongelofelijk!! Je hebt het continu bij het juiste einde, je vraagt nooit dingen, je vertelt het uit jou zelf...
Vind het zo mooi hoe liefdevol je soms ook minder leuke boodschappen mag door geven, maar ook hoe je mensen begeleid. Je bent een echte aanwinst op deze lijn.
Ik raad iedereen Alena aan, omdat het een medium is met veel gaves en zeer gedtaileerd kan kijken, en haar voorspellingen altijd uit komen, naast dat is het een super fijn, lieve en eerlijke vrouw met een hele fijne stem om naar te luisteren.
Dank de universe voor jou!




Ervaring van anoniem met helderziende Alena   Ervaring van anoniem met helderziende Alena   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Alena,
Op 13/11 je leren kennen... jeetje, zonder ook maar iets te zeggen zat je er bonk op, en dit enkel bij het horen van namen. Geen woorden voor hoe sterk je bent in wat je doet! Ik ga je zeker nog bellen en je iets laten weten hoe je voorspellingen lopen. Ik kan er niet aan twijfelen dat ze zullen uitkomen zoals je zei, je zei veel dingen die je absoluut niet kon weten en zich al bewezen hadden voor me.
Dank je wel!! E




Ervaring van e. met helderziende Alena   Ervaring van e. met helderziende Alena   Ervaring van e. geplaatst op 13 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieverd, ik heb je vannacht gesproken. Wat een gesprek!! Alles wat je zei klopte. Zodra je voorspellingen uitkomen, laat ik opnieuw een berichtje achter. Heel veel liefs, de dame die het verleden afsluit.




Ervaring van Anoniem met helderziende Alena   Ervaring van Anoniem met helderziende Alena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena, vandaag voor de tweede keer met je gesproken. Je voorspelling van onze eerste gesprek is uitgekomen. Nu wachten op de volgende. Zo niet, dan plakken we hem achter het behang..haha. Hartelijk dank. Spreek je gauw. Heel veel liefs, F




Ervaring van F met helderziende Alena   Ervaring van F met helderziende Alena   Ervaring van F geplaatst op 13 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena, wat een mooie reading heb ik van jou ontvangen. Je bent helder in je communicatie en overziet mijn situatie heel goed. Je hebt mij uit mijn dipje weten te halen met jouw positieve energie en kijk uit naar jouw komende voorspellingen. Dankje grtjes T




Ervaring van Trudy met helderziende Alena   Ervaring van Trudy met helderziende Alena   Ervaring van Trudy geplaatst op 8 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Wow , had haar net aan de lijn heb haar enkel een naam gegeven en alles wat ze zei klopte! Deze dame is zeker de moeite waard!




Ervaring van AS met helderziende Alena   Ervaring van AS met helderziende Alena   Ervaring van AS geplaatst op 8 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena,
Wat een ge wel dig medium ben jij. De informatie die jij door krijgt zonder het verhaal is zo bijzonder en puur.
Mijn dank is dan ook groot voor de handvatten die jij mij hebt gegeven. Het heeft mij enorm geholpen in mijn proces.
Ik heb mijn vriendinnen ge´nspireerd en die gaan je bellen. Bedankt mooi mens, Veel liefs,
D.




Ervaring van D. met helderziende Alena   Ervaring van D. met helderziende Alena   Ervaring van D. geplaatst op 31 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  alena is echt een topper, ontzettend goed in haar werk! aanwinst voor dit website! alles wat ze heeft vertelt kon ik plaatsen, Wauw zeker de moeite waard om te spreken!




Ervaring van A met helderziende Alena   Ervaring van A met helderziende Alena   Ervaring van A geplaatst op 31 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Wauw lieve Alena wat ben ik onder de indruk! Ik had je nog nooit eerder gesproken en mocht je niets zeggen. Toch kon jij mij de situatie schetsen alsof ik hem wel net had gedeeld. Wat een bijzondere een mooie gave! Ik ben blij dat je heb bevestigd wat ik stiekem wel al voel. Jouw antwoorden en bevestiging geven mij kracht om vertrouwen te hebben in mijn gevoel. Dankjewel!
Ik bel je snel nog een keer!

Liefs,
S




Ervaring van S met helderziende Alena   Ervaring van S met helderziende Alena   Ervaring van S geplaatst op 30 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena, hartelijk bedankt voor je uitgebreide en gedetailleerde mailconsult.




Ervaring van Magda met helderziende Alena   Ervaring van Magda met helderziende Alena   Ervaring van Magda geplaatst op 23 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Alena ons toppertje. Bedankt weer voor alles. Is weer veel uitgekomen. Dikke knuffel en bedankt lieverd .




Ervaring van Kitty met helderziende Alena   Ervaring van Kitty met helderziende Alena   Ervaring van Kitty geplaatst op 20 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Wat ben jij een toppertje. Er is al een voorspelling uitgekomen. Jij bent echt super goed en zo lief. Bedankt lieverd het mag gezegd worden jij bent echt de beste op de lijn. Bedankt voor alles.




Ervaring van Anoniem  met helderziende Alena   Ervaring van Anoniem  met helderziende Alena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendealmere.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendealmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendealmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendealmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden